Mire kell figyelni Görögországi nyaralásnál?
Inni csak palackozott vizet igyatok, de nem kell itthonról vinni (bár itthon olcsóbb). Ott a csapvízből még a helyiek sem isznak.
Gyümölcsöt nyugodtan ehetitek.
Gyógyszer: Rennie-t, Mezym-et, Bilagitot vigyetek :-), mert nem biztos, hogy jót tesz az emésztéseteknek az ottani kaja. Én például nem vagy egy rosszul levős, de szinte minden nap kellett bevennem valamit. Persze egyénfüggő...
A wc-be nem szabad majd beledobni a wc papírt, mert sokkal kisebb átmérőjűek a szennyvízcsövek, mint nálunk és eldugul a wc. De erre majd ott is felhívják a figyelmeteket.
Egyetek majd sok fánkot, palacsintát meg baklavát :-))
A gyros szerintem náluk elég gáz, mert mustárral és ketchuppal eszik, és bele van téve a sült krumpli - persze van akinek direkt ez jön be :-)
megint én...
hová mennétek pontosabban?
És te válaszoló merre voltál? mert nekem pont ellentétes élményeim vannak. Nagyon rossz gyomrú vagyok, de egyszer se volt semmilyen gondom az ottani kajától (csapvizet mondjuk én se ittam) a wc miatt nekünk nem szóltak, de nem is dugult el. és mi több helyen is ettünk gyros-t, de nem találtam benne szerencsére krumplit, és valami különleges, paradicsmos-csípős szósszal öntötték le, amihez foghatót még sehol se ettem Magyarországon.
Nekem amúgy jók az élményeim, azt leszámítva, hogy nem beszélnek annyian angolul, mint ahogy azt az ember gondolja, szóval a tájékozódás néha nehezebb, illetve hogy a taxizás olyan mint az orosz rulett. vagy szerencséd van, és olcsóbb, mint a tömegközlekedés, vagy megszivatnak, és baromi drága...
ja és én Athén környékén voltam.
egyél tintahalat mert Q jó :)sztem a gyros se olyan gáz, meg lehet enni. a víz nem olyan drága mi tavalyelőtt santorinin 1.5 euróért vettünk 6os pakkot.
csapvízzel még fogat mosni és képtelenség olyan hányingerem volt tőle :)
ha kavicsos partra mentek, akkor vegyél olyan tengerjáró cipőt.
első vagyok,
Korfu, Sarti, Paralia az eddigi tapasztalataim...
amúgy meg nem a válaszomba kell belekötni, hanem érdemben válaszolni a kérdezőnek
pont azért kérdeztem rá, hogy pontosabban merre menne, mert így eltérőek lehetnek a tapasztalatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!