Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Van esetleg valakinek egy...

Van esetleg valakinek egy olyan listája amit nyaralásnál szokott elővenni?

Figyelt kérdés
Mert nyáron nyaralni megyek. 14/L
2011. dec. 28. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem van.
2011. dec. 28. 14:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Úszógumi :D
2011. dec. 28. 15:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Lemon7 El is kuldod nekem?
2011. dec. 28. 15:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Ruhák (gatya (esetedben bugyi), zokni, póló, rövidnadrág, vékony pulóver, meg amiben alszol), törölköző, szemüvegtok (már ha szemüveges vagy), neszeszer (dezodorok, folyékony szappan, sampon, fogkefe, fogkrém, szivacs (nem mindenki fürdik szivaccsal, de én pl. igen), fülpiszkáló, fésű, körömkefe), papucs (v. szandál, v. a nyaraláshoz passzoló lábbeli), pénz, telefontöltő, naptej, zsebkendő, iratok, válltáska (vagy amit kényelmesen tudsz vinni csak úgy magaddal, gyógyszerek, mvi bögre (akár inni, porlevesnek, v. soha nem tudod), wc papír (érdemes, mert előfordult már, h....), takaró (akár kocsiba is), meg netán vmi unaloműző (pl. frizbi).
2011. dec. 29. 20:14
 5/5 kiralyftab ***** válasza:

Honnan merre-felé szeretnél nyaralni?

Magyarország nagy részét már bejártam.

2011. dec. 31. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!