Berlini magyarok! Nyáron kiutazom Berlinbe egy hónapra és jó tanácsokat szeretnék tőletek kérni. Ezen kívül érdekelne, hogy lehet-e havi bérletet igényelni tömegközlekedéshez?
Figyelt kérdés
Úgy általánosságban milyenek a németek? Még sosem jártam Németországban,így sajnos nincsenek tapasztalataim velük szemben. Nyelvtanulás szempontjából szeretnék kint maradni egy hónapig.2015. jún. 10. 15:34
1/3 anonim válasza:
Havi bérletet akár automatából is vehetsz, itt nem kell hozzá semmi fénykép, meg igazolvány, 80€ az ára. Ez a "milyenek a németek" ez sírba visz, te mit válaszolnál egy "milyenek a magyarok" kérdésre? Hát sokfélék. Jótanácsot szívesen adok, de mégis milyen témában? Egy tippet adok: Kreuzberget kerüld el, az elég hírhedt negyed, egyedül ne menj oda semmiképp.
2/3 anonim válasza:
Kreuzberget kerülje el? Na ne viccelj, pont az egyik legjobb helyet Berlinben főleg egy fiatalnak?
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor most mi is van ezzel a Kreuzberggel?
Csak úgy általánosságban kérdeztem,hogy mennyire segítőkészek és nyitottak. Mert ahogy a neten tapasztaltam,elég szűkszavú volt a többségük. Esetleg tudnátok olyan oldalakat mondani ahol kapcsolatba lehet lépni Berliniekkel vagy berlini magyarokkal? Jó lenne,ha megismernék valakit aki meg tudná mutatni a várost..
2015. jún. 11. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!