Elfogadjam szerintetek ezt az au pair munkát?
Figyelt kérdés
A család nagyon kedvesnek tűnik, de. 3 gyerekre kéne vigyáznom, az egyik mentálisan beteg, mondták, hogy néha agresszív és sokat kell vele törődni. Tehát 3 gyerek, egy kutyával is foglalkoznom kéne, takarítanom, mosnom talán főzni is. heti 65 fontot keresnék, szerintem ez nem valami sok. Aztán kérdeztem a TB-t és azt mondták, hogy semmit se kell fizetnem, ez érdekesen hangzik. angol órákról kérdeztem, mondták hogy keresnek valamit, azt viszont nem, hogy fizetnék. illetve azt mondták, ha kell szabadnap szóljak, de hétvégén dolgozni kéne meg hétköznap segítenem. Hát nem tudom hogy mindezek mellett elfogadjam e. Az utazásomat se fizetik, és nem tudom, ez az összeg kevés ha hazaakarnék jönni.2015. jún. 4. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!