Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Felajánlottak egy munkát....

Felajánlottak egy munkát. Elfogadjam?

Figyelt kérdés

egy hitelügyintéző cégnél 10.000 Ft befizetése után letehetek egy általuk összeállított tananyagbol egy vizsgát, ha ez megvan 2 hónapot lehetek náluk hitelügyintéző (persze ez idő alatt szinte semmi fizetés...) A 2 hónap letelte után kiválthatom a vállalkozóit és dolgozhatok náluk jutalékos rendszerben. Az ügyfeleket állítólag ők szerzik nekem...

abszolút nem akarok ilyennel foglalkozni, utálom az egész jutalékos xarságot, vállalkozóit se akarok, de annyira nincs más lehetőségem...szerintetek?

2010. jan. 25. 13:20
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem csak szívnál vele,és a végén még többet költenél mint keresnél.
2010. jan. 25. 13:27
 2/8 anonim válasza:
100%
Nem hangzik jól :S
2010. jan. 25. 13:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs rá ingerenciád,akkor ne csináld.Egyébként vállalkozóként,ha nincs 1ft kereseted sem,akkor is kb 35 000-ret be kell fizetned minden hónapban.Tb,nyugdíj,eü.Ők egy darab ügyfelet sem fognak szerezni,mert ugye azé a jutalék,aki megköti az üzletet.
2010. jan. 25. 13:35
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Nem, ezt nem szabad elvállalni, ahol neked kell fizetni először, az ne vállald el.
2010. jan. 25. 13:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Átverés!!! Nem fog sikerülni a vizsgád (erről ők gondoskodnak minden esetben) a pénzt meg zsebre teszik.

NE vállald el!

2010. jan. 25. 14:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se vállald el vagy kérdezgess utána a cégnek,hogy dolgozott-e már valaki nálunk, mi a tapasztalata stb. De elég fura,hogy fizessél először aztán 2 hónapig no lóvé.
2010. jan. 25. 16:23
 7/8 anonim ***** válasza:

átverés.

amúgy a vizsgád sikerülne, azért akarják, h fizess, h később nehezebben hagyd ott őket, ha már ráköltöttél.

az meg hazugság, h ők szerzik neked az ügyfeleket, neked kell házalnod vagy az ismerőseidhez, rokonaidhoz elmenni.

2010. jan. 31. 18:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Melyik cég ez? Nekem is most ajánlottak munkát hitelügyintéző cégnél, de még nem beszéltem velük személyesen.
2010. márc. 9. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!