Miért mondják, hogy az angol egy befogadó társadalom?
a te tapasztalatod egy dolog. a hátam mögött egy magyar is kibeszél. egy angol soha nem mondja a szemedbe, ha utál, még egy másik angolnak sem. a polkorrektségre nevelik őket kikoruknál fogva, így a bájcsevej mindennapos, de nagy jelentőséget kár tulajdonítani neki.
ennek ellenére befogadóak azzal, akihez közel kerültek. azt ne várd, hogy idegenként, azonnal a nyakadba ugranak, ezek nem olaszok, barátok között sincs olyan viszony mint akár Magyarországon. egymás között is távolságtartóbbak, pláne idegenekkel.
"Életemben nem tapasztaltam még ezt a fajta aljasságot."
Ez esetben nem sok helyen járhattál a világban, ugyanis ez a viselkedés egy munkahelyen manapság országtól független. Magyarországon is ott támadnak hátba, és akkor amikor akarnak. ennyi.
Befogadnak, rabszolgának.
Az utóbbi években nekem is volt szerencsém pár angol kollégához, és lehet, hogy nem általános, de én is azt tapasztaltam, hogy nem egyenes, sunyi emberek.
"Befogadnak, rabszolgának. "
Ezen a véleményen leginkább a nyelvet nem beszélő, beilleszkedésre még kicsit sem hajlandóak vannak. Eddigi tapasztalataim szerint a gettókba tömörült, minimálbérért gürizők beszélnek így az angolokról, amikor hazamennek a többi magyarhoz a lakásba, ahol szintén magyarokkal közösködnek, vedelik a magyar boltban vett magyar sört, és megy a minden angol hülye, meg a többi duma.
"Azt gondolják, hogy minden ők tudnak a legjobban, ők csinálnak a legjobban..."
Miért? A magyar ember milyen? Ugyanolyan! Elég végigolvasni a GYK-t. Minden népben van felsőbbrendűségi érzés, csak amíg a briteknek okuk is van rá, addig nekünk, hát....
A pont a hatosnál van.
Egyébként meg a magyarnál aljasabb, sunyibb, rosszindulatúbb, undorítóbb nép nincs a világon de még azon túl sem.
Érzésem szerint rossz kategóriába került a kérdésed.
Itt alapvetően utazni szerető, vagy utazni szándékozó emberek kérdeznek illetve válaszolnak. Hidd el, a politika rovatban sokkal több olyan emberrel diskurálhatnál, akik szintén nem utaznak, mint te, és szintén csak a karosszékből állítanak fel előítéletes véleményeket a nagyvilágról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!