Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik nép mennyire befogadó...

Melyik nép mennyire befogadó idegenekkel szemben?

Figyelt kérdés

Nem biztos, hogy a legjobb kategória, de azért remélem hasznos válaszokat kapok.

Akik éltek már ezekben az országokban külföldiként, mit tapasztalnak? Mennyire segítőkészek ezek a népek? Van olyan, amely általánosságban nem közösködik?

Nagy-Britannia

Svédország

Franciaország

Horvátország

Luxemburg

Viszonyítsátok a magyarokhoz is, kérlek.

Tapasztalatból született válaszoknak örülnék a legjobban!

2012. júl. 4. 15:21
 1/9 anonim válasza:
Én még nem voltam Franciaországban de már párszor kutattam ebben a témában és akik azt mondták hogy Franciaországban éltek azok általában azt mondják,hogy nagyon bunkók a franciák a külföldiekkel,akik meg nem éltek Franciaországban(csak ki utaztak például pár napra) azok általában azt mondják hogy jó fejek...szóval akik tapasztalatból mondták nagy részük szerint elég bunkók
2012. júl. 4. 15:32
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi, ment a zöld (bár nem látom az eredményét).

Minél többen írjatok!

2012. júl. 4. 15:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Én éltem már Franciaországban, és még lakik elég sok barátom ott. Szerintem ez nem teljesen így van. Nem csak a nemzetiségétől függ hogy valaki ellenséges a külföldivel, hanem az emberi jellemétől is. Fraciao-ban az észai részeken sokkal zárkózottabbak az emberek, ők tényleg egy kicsit bunkóbbak, délen sem jobbak, hiába boldogabbak, lazábbak. Én azt tapasztaltam, hogy közép tájon, a Loire részén nagyon barátságos emberek élnek. Talán azért, mert azon a részen nagyon kevés az arab és a néger, akik miatt már elegük lenne az idegenekből. Ettől függetlenül mindenhol máshol lehetnek rendes emberek, és a Loire-nál is élhetnek bunkók.
2012. júl. 4. 15:46
 4/9 anonim ***** válasza:

Franciákról én is hallottam, hogy bunkók, főleg a Riviérán. Párizsban kedvesebbek, rendesebbek.

Horvátok: érdekes kérdés. Ketté választanám az országot. A nem tengerparti részen kedvesek, segítőkészek, mosolygósak, még a tengerparton teljesen mások, kevés a segítőkész, jófej ember és mintha mogorvák lennének.

2012. júl. 4. 16:22
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi, nektek is természetesen repülnek a zöldek!

Utolsó: melyik tengerparti részen éltél? A turistákat vonzó hely (Rijeka, Opatija) vagy délebbre, Bosznia Hercegovina felé?

2012. júl. 4. 16:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Én Angliában élek, itt már annyi féle nemzet lakik, hogy gyakorlatilag senkit nem érdekel, hogy honnan jöttél. Persze nem azt mondom, hogy az angolok szeretni fognak, de ha dolgozol, élet az életed, nem a segélyért kuncsorogsz, akkor elfogadnak. Nekem a kollégáim többsége angol, semmilyen tekintetben nem érzek különbségtételt, még fizetésben sem, ugyanis az azonos részlegen dolgozó emberek azonos fizetést kapnak.
2012. júl. 4. 17:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm! Londonban élsz?
2012. júl. 4. 17:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, Londonban élek, egy IT-s cégnél dolgozom, mint szoftverfejlesztő.
2012. júl. 4. 17:42
 9/9 anonim ***** válasza:
svedet ne valaszd, itt orok idegen vagy...
2014. aug. 20. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!