El lehet menni, csak nem érdemes. Drága is, és kb másfél napig zötyögsz vele. Nem mondom, a buszhoz képest megváltás, de a másik oldalon valami nagyon nagyon lassú.
Ráadásul ha jobban megnézed, semmivel nem olcsóbb, mint egy jókor megvett repülőjegy.
azair.com.
De minden attól függ, mikor veszed meg. Ha most szeretnéd júliusra, valószínűleg nem fogsz jó árat találni, de ez nem jelenti azt, hogy holnap ne legyen valami olcsó.
Mikor mennél, és hova?
Görögországba el lehet jutni vonattal, ás mint azt előttem írták, macerás, drága, és lassú. Amennyire tudom, az elmúlt évekhez képest idén ismét van közvetlen vonat Thessalonikibe. Az elmúlt években csak többszöri átszállással lehetett bejutni Görögországba, mert nem fogadtak nemzetközi vonatokat.
Én különösen szeretek vonaton utazni, és Görögországban is voltam már többször vonattal. Akkor 25-36 óra volt az út. Hálókocsiban és kusettben is utaztam már. Buszhoz, autóhoz képest annyival jobb, hogy menet közben mászkálhatsz, ülhetsz, fekhetsz, alhatsz WC-zhetsz. :-)
Repülőjegyet pedig nagyon olcsón is ki lehet fogni, csak szemfülesnek kell lenni és rá kell fordítani az energiát/időt az oldalak figyelésére. Tavaly sikerült alig 6000 Ft-os jegyet kifognom Thessalonikibe. A csomagunk feladása többe került majdnem, mint a repjegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!