Én voltam ott 3 vagy 4 napot nem emlékszem már.
Szerintem nagyon szép kis sziget. Nem a kedvencem, de érdemes elmenni. Mire vagy kíváncsi?
Mi a fontos számotokra egy nyaraláson? Mit vártok tőle?
Én szezon előtt voltam, de így is rengeteg turista volt. Érdemes autót vagy robogót bérelni, mert tömegközlekedéssel nem lehet olyan jól bejárni a szigetet.
A tenger nagyon szép, de pár éve nem tudom hány éve, mikor ott voltam akkor mesélték a görögök, nem néztem utána, hogy igaz e elsüllyedt egy olajszállító hajó a part közelében, ezért állítólag nem olyan egészséges a vize. Attól én még fürödtem bár nem sokat mert annyira nem volt meleg.
Az árak olyanok, mint a többi szigeten. Nyitva lévő szórakozóhelyet mi nem találtunk, bár annyira nem is kerestünk.
Szívesen visszamennék oda is.
Búvárkodni szeretnénk, mármint palackkal. Túrázgatni, jókat enni-inni. Autóbérlés, vagy robogó is kelleni fog.
Mekkora vàrosok vannak? Vagy inkább csak kis falvak, kék tetős hazikókkal?
Nagy városok nincsenek, kényelemsen besétálhatók.
A búvárkodást nem tudom. A többi rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!