Aki nyaralt már Cipruson! Írna nekem véleményt a helyről, a helyiekről, az időjárásról?
Figyelt kérdés
Ide tervezünk egy nyaralást augusztus végén, és érdeklen, hogy aki már volt itt, milyen tapasztalatai voltak a hellyel, a helyiekkel, az árakkal, a kiszolgálással, tisztasággal.. szóval úgy mindennel kapcsolatban :) negatív is jöhet!2015. jan. 20. 18:03
1/2 evetke1234 válasza:
Én Cipruson élek lassan 5 éve.
Nagyban függ attól, hogy Ciprus melyik részére tervezitek a nyaralást. Ayia Napa inkább a bulisabb rész, Paphos nyugisabb, Larnaca és Limassol pedig forgalmasabb városok. Maga a sziget nagyon szép, nagyon szép látnivalók vannak, személy szerint nekem Paphos és környéke a kedvencem. Az árak elfogadhatóak, a helyik kedvesek, csak meg kell szokni a mentalitásukat. A kiszolgálás az abszolút változó. Az időjárás nagyon jó, Augusztusban mondjuk már elég nagy hőség van. Pozitívum, hogy a sziget elég kicsi, szóval egy egy hetes nyaralás alatt autóval szinte mindent be lehet járni :) Remélem tudtam segíteni, ha van bármilyen kérdésed írj bátran akár itt is, akár privátban :)
Evelin
2/2 anonim válasza:
Paphoson voltunk 3 éve augusztus végétől szeptember elejéig. Nagyszerű, imádnivaló, beleszerettem. Ha tehetném, visszamennék minden nyáron! Iszonyatos meleg van, a szalmakalap és az 50-es naptej ne maradjon otthon! :) Rengeteg a macska a környéken, de nagyon édik. A strand részével annyira nem voltam megelégedve. Bár akkor rengeteg szálloda épült, úgyhogy lehet hogy azóta kialakítottak még 1-2 strandot. Nekünk elég sokat kellett menni. Hatalmas hullámok voltak, ami nem túl jó annak, aki nem tud úszni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!