Kezdőoldal » Utazás » Európa » Horvátország vagy Bulgária?...

Sweet91 kérdése:

Horvátország vagy Bulgária? Nyaralni készülünk. Mindkét hely gyönyörű, viszont nagyon különböző. Ki melyiket ajánlaná és miért?

Figyelt kérdés

2015. máj. 8. 11:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha mesélnél arról, Te milyen értékrend alapján választanál, megkönnyítenéd a dolgunkat.

Igen, mindkét helyen van tenger, mindkét országban fantasztikusan érezheted magadat.

És persze mindkettőben szarul, ha rosszul válaszolsz részletkérdésekre.

Nem tudjuk, mennyit költenél az útra, mit szeretsz, hogyan utaznál.

Ha a nagy statisztikáknak hihetünk, ide fog jönni 4/5-nyi magyar, aki járt már horvátországban, és elmondja, jó volt, és 1/5-nyi, aki Bulgáriát látta.

Azt javaslom, vagy konkretizáld a kérdésed, és tudd mit akarsz, vagy nézegess sok fotót a neten.

2015. máj. 8. 13:48
 2/4 anonim válasza:
100%

Személy szerint Bulgáriát nagyon nem ajánlom. Több alkalommal volt "szerencsém" hozzá, de köszönöm többet nem. Mocskos és lepusztult. (A bomladozó tehén az útszélén ott teljesen normális látvány.) Az árak szintén jóval magasabbak, mint a szomszédunknál.

Ha tehetitek, akkor válasszátok Horvátországot. Barátságos, rendezett és gyönyörű a tenger (is).

2015. máj. 8. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Horvátországban nagyon sokszor voltam már!Csak ajánlani tudom!

Bulgáriában sok ismerősöm volt már!Mindegyik fikázta!

2015. máj. 8. 21:53
 4/4 anonim válasza:
100%
100% Horvátország már csak az emberek miatt is . Tapasztalat, Horváto. nagyon szép sok látnivaló csodaszép tengerpart és nagy tisztaság rendezettség és az emberek is kedvesek ! Neos Marmaros , Plitvicei tavak csodaszép ! :) szerintem ne is gondolkoz, szívfájdalommal jössz majd haza hogy ott kell hagynod :))) !
2015. jún. 21. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!