Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerintetek melyik osztalyba...

Masnicska kérdése:

Szerintetek melyik osztalyba fognak betenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az a helyzet, hogy apukammal ki szeretnenk koltozni majus elejen Angliaba a baratom csaladjahoz mert nem igazan boldogulunk itt Magyaroszagon. Azt mondtak ok mindenben segitenek mert az elejen eleg nehezen fogunk boldogulni, foleg azert, mert apukam nem beszel angolul csak en. En most 10.-es vagyok, de nem fejezem be ezt az osztaly, mert betoltottem a 16 eletevemet, amivel mar itt nem vagyok tankoteles es elobb szeretnenk kimenni, ott folytatnam tovabb a tanulast. A baratom allitja, hogy mivel 16 vagyok, engem az occse osztalyaba fognak berakni, ami mar jovore erettsegizik. A kerdesem az lenne, hogy ez lehetseges? Vagy vissza esek egy evet? A valaszokat elore is koszonom
2015. márc. 14. 08:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!