Tudnátok nekem véleményeket mondani Londonról?
Figyelt kérdés
(emberek,maga London)2015. márc. 12. 15:47
11/13 anonim válasza:
Imádom a várost. Nem tudom elképzelni hogy máshol éljek, bár jó ajánlat esetén elgondolkodnék. Drágának valóban drága, meg a lakások sem a legjobb minőségűek, de azt kéne sokaknak felfogni hogy nem a lakás milyenségét fizeted meg, hanem a környéket, a várost. Rengeteg a program, lehetőség, aki nem minimálbért keres, annak teljesen vállalható itt, szerintem. Sokan elköltöznek, mivel irreális elvárásokat támasztanak.(pl. 2-3 szobás kertes házban akar élni a várostól 5-10 percre, na itt azért perkálni kell rendesen.)
12/13 anonim válasza:
Szerintem Londont nem lehet különböző vélemények és flancos listák alapján megítélni. Ki kell menni, azt meg kell tapasztalni. Ha 20-30 év közötti vagy, akkor jó eséllyel tetszeni fog. Idősebbeknek meg kb Bécs az etalon. Szerintem London egyetlen negatívuma, hogy rogadt drága, havi 2ezer fontos fizetés vagy efölött az, amire azt mondom, hogy már elég egy megfelelő színvonalra. Ez nem azt jelenti, hogy ennél kevesebb pénzből nem lehet megélni, csak lejjebb kell vinni az igényeket. Viszont a fizetések is magasak, csak legyen valami értéked azon túl, hogy tudsz mosogatni.
13/13 anonim válasza:
2, szerintem is kell a 2k£ egy normalis elethez. A kinti magyarok donto tobbsege viszont messze nem keres ennyit, tomegszallason el, alig tud megtakaritani, kozben meg folyamat posztolja fb-re hogy mekkora kiraly, mert o londonba koltozott. De nem 1 olyat is ismerek aki miota kintvan kizarolag angolul irja ki a posztjait, az ismerosei 99%-ban meg magyarok.
Egyebkent Becs vs London, a konkret arakat tekintve:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!