Kezdőoldal » Utazás » Európa » Londoni emberekről tudnátok...

Londoni emberekről tudnátok nekem véleményeket mondani? I

Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 20:44
1 2
 1/11 anonim válasza:
Nem. Mert ők is olyanok, mint mi. Különbözőek. Ha általánosságot szeretnél, az angilaiak: bal kéz szabály szerint élnek, barátságosak, tiszták, takarékosak és elképesztő módon elégítik ki a vendégek igényeit(mármint a szakácsok). Drága, de minőségi ételeket szolgálnak fel.
2014. nov. 8. 21:03
 2/11 anonim ***** válasza:
Tiszták?? Te az angolokról beszélsz akik jó ha hetente egyszer fürdenek?
2014. nov. 8. 21:12
 3/11 anonim válasza:

Londonban keves az angol, igy nagyreszt bevandorlokkal elunk...indiai, pakisztani, afrok. Koszosak igenytelenek es budosek. Hideg erzelementes varos. Az emberek mindig 'mosolyognak' es fo mondatuk 'everything is ok' vagy 'don't panic'

Vannak jo dolgok itt, de az embereket kerdezted, igy a valaszom az h kedvesen tavolsagtartok.

2014. nov. 8. 21:20
 4/11 anonim válasza:

Az első válaszadó vagyok.

De jó, hogy írtam neked, most sokkal több mindent tudtam meg én is. Én egy külvárosi jónevű hotelben szálltam meg, de persze amikor keresgéltem szállást, gyakran akadtam a közös fürdős "diákszállásokba". Mindazonáltal sétálgatva London utcáin egy eldobott csikket, szemetet nem találtam, nem úgy, mint Budapesten. Tehát szerintem, a város lakói nagyobb figyelmet fordítanak a tisztaságra.

2014. nov. 8. 21:32
 5/11 anonim ***** válasza:

" barátságosak, tiszták, takarékosak"

Na ezen jót nevettem.

Barátságosak?? Csak akkor ha már ismernek.

Tiszták? Egyszer metrón utaztam. Felszállt egy angol pasas, aki leült velünk szembe. Majd elő a műanyag dobozt amibe a kebabos pakolja a kaját, és ott a tömegben elkezdte enni a kebabot. Amikor megette, a műanyag dobozt simán ledobta a metrókocsi sarkába, oda ahol utasok is álltak. Egy idősebb angol férfi rá mert szólni, azt amit kapott a pasastól..A szokásos szöveg:

Hé, öreg, ha nem tetszik neked, hogy élek a saját országomba akkor húzz má haza a saját országodba..

De tudnék mesélni a tisztaságukról, hiszen a munkám során sokszor megyünk ki lakásokhoz. Volt olyan lakás, ahová én nem voltam hajlandó bemenni, és meg is mondtam, hogy inkább állok az esőben de nincs az a pénz, hogy bemenjek.

Takarékosak? A legtöbb angol főleg a fiatal korosztály szül 3-4 gyereket, és segélyekből élnek..

Egyébként Londonban alig élnek angolok..Inkább bevándorlók lepik el a várost.

2014. nov. 8. 21:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Ja, az utca tisztaságáról annyit, hogy állandóan szemétbe botlasz, bár el kell ismerni messze nem olyan koszos mint Párizs. De semmivel nem tisztább mint Budapest. A használt kondom már szinte mindennapos csak menj minden nap a Victoria buszállomás környékén..De láttunk már melltartót, fél pár cipőket stb.. és persze a sok elhasznált kajaszemetek..
2014. nov. 8. 22:00
 7/11 anonim ***** válasza:

" Mindazonáltal sétálgatva London utcáin egy eldobott csikket, szemetet nem találtam"

Mert itt van ki takarítsa az utcákat. Amúgy az angolok többsége beképzelt, s.gghülye, rendetlen és kétszínű. Tapasztalat.

2014. nov. 8. 22:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Többségében nem fehérek. Aki fehér, az pedig közép- vagy kelet-európai. Angol alig van...
2014. nov. 9. 00:26
 9/11 anonim ***** válasza:
66%

A Londoniak joreszt szerencsevadasz kulfoldiek, vagy olyan kelet europaiak akik vagy benyaltak azt hogy Londonban milliomosok lesznek, vagy olyanok akik "presztizsbol" elnek ott, hogy otthon elmondhassak hogy ok a kiralyok. Kozben 10-en nyomorognak egy futetlen, szigeteletlen lakasban. Mindenen sporolnak hogy kijojjenek a minimalberbol.

A masik reteg pedig inkabb a kulsobb gazdag reszeken el a maga kis csilli-villi vilagaban, ezek kogazdag ugyvedek, uzletemberek, nagymeno penzemberek.

A ketto kozott pedig van az a reteg aki tud megtakaritani es mar azt tervezi hogy mikor tud vegre lelepni Londonbol a megsporolt penzebol. Ez egy eleg szeles reteg, ezek miatt nevezik Londont "tranzitvarosnak", ugyanis jonnek az ujabb emberek, majd mikor pofan veri oket a londoni hetkoznapi elet akkor lepnek is tovabb. Ki par honap, ki par ev multan.

2014. nov. 9. 00:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Tiszták, s takarékosak??? Nem London, de ugyan már.
2014. nov. 9. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!