Kezdőoldal » Utazás » Európa » Tudnátok nekem véleményeket...

Tudnátok nekem véleményeket mondani Londonról?

Figyelt kérdés
(emberek,maga London)
2015. márc. 12. 15:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem az univerzum s*gglyuka.

Hatalmas, rettenet draga, A-bol B-be eljutni orak kerdese es egy vagyon, az emberek sem szimpatikusak, egy nagy olvasztotegely, mindenhonnan osszefujja a szemetet a szel.

El szoktam oda latogatni, mert sok baratom lakik ott, van, aki szeret ott elni, van aki alig varja, hogy megpattanjon onnan.. Embere valogatja, de nekem borzasztoan nem jott be.

2015. márc. 12. 16:00
 2/13 anonim válasza:
57%
Imádom. Az emberek a város, minden magával ragadott. Úgy éreztem hogy az az otthonom. Nem egy olcsó hely , de nehogy már emiatt fikázzuk le. Érdemes elmenni. Álom hely.
2015. márc. 12. 16:26
 3/13 anonim ***** válasza:
53%
Borzasztó. Nincs szarabb hely a Földön Londonnál, nem véletlen hogy az angolok már rég elmenekültek onnan. Pont mint az első írja.
2015. márc. 12. 16:48
 4/13 anonim ***** válasza:

Ugy latszik akkor London ilyen megoszto hely. Mert en is imadom. :)

Nemreg koltoztem el onnan, reszben a durva ingatlanarak miatt, de annyira hianyzik. :) Megyek majd vissza latogatoba.

Imadtam az embereket is, mindig tortenik valami. Sosem alszik.

Szeretem. :)

2015. márc. 12. 16:55
 5/13 anonim ***** válasza:
44%

Turistáknak szép hely. Megnézik a fő látványosságokat ha van idejük elmennek pár múzeumba, és egy örök élmény marad Londonról. Ha élni akar ott az ember akkor borzalmas. Tele van emberekkel akik jórészt pakik, fekák, lengyelek, illegális és legális bevándorlók. Büdös az egész város (mondjuk ez nem meglepő, végül is London szó szerint a szemétre épült)Koszosabb mint Budapest. Arról nem is beszélve, hogy drága város.

Ha turista vagy akkor sem árt vigyázni az értékeidre. Ha ott élsz akkor meg figyelj nagyon, mert sokan a szart is ellopnák tőled ha arany lenne. Éltem 1 évig Londonban nincs az a pénz, hogy újra odaköltözzek (most egy kis városban élek ami ezerszer jobb mint London)

2015. márc. 12. 17:03
 6/13 anonim ***** válasza:

Kulturális programok szempontjából imádom, koncert, színház, kiállítás stb. Elmenni bulizni vagy csak beülni valahova enni-inni, sétálni. Igazi kozmopolita feelinged van.

Viszont nekem bőven elég évente kétszer kiugrani oda, nem tudnék ott lakni, nagyon drága, rengeted az ember, sok a náció. Megfizethető lakást nem találsz a központi részen, máshonnan több órát kellene utazni.

2015. márc. 12. 18:35
 7/13 anonim ***** válasza:

Csak turistaként voltam. Iszonyatosan jó múzeumok, parkok, kulturális rendezvények, "pub"-ok, meg mindenféle van, de két dolog amire gondolva nem mennék vissza:

-Szállodai dolgozók (román és szlovák vendégmunkások) elég sok cuccomtól "megszabadítottak".

-Rengeteg ember. Idáig azt hittem hogy Budapesten van nagy tömeg a reggeli csúcsforgalomban, de tévedtem. Főleg a régi labirintusszerű és kb 1 méteres peronnal rendelkező metrókhoz le és feljutni egy rémálom.

2015. márc. 12. 19:54
 8/13 anonim ***** válasza:

Imádom Londont. Fiatalként, pláne ha fiatal értelmiségi vagy és jól helyezkedsz, a legjobb hely a földön. Dől a pénz, és csupa szórakozás.

Egyébként általában azok szokták lehúzni, akik nyelvtudás nélkül kimennek kétkezi/kisegítő munkát végezni, és aztán nem tudnak saját lakást bérelni heti 15 óra munkából..

2015. márc. 12. 19:59
 9/13 anonim ***** válasza:

ma 19:59

Én is lehúztam Londont (ma 17.03 vagyok) pedig jó állásunk volt a férjemmel. De mi inkább elmentünk egy angol vidéki városba ahol ugyanannyi pénz kapunk, vagyis szintén jó a munkánk, és itt legalább 3 szobás lakást bérelünk, ahol nem közösködünk idegenekkel. Londonban ezt jó fizetés mellett sem teheted meg.

2015. márc. 12. 21:10
 10/13 anonim ***** válasza:

3 evig eltem ott, jo allasom volt es lakast bereltunk. Megis alig vartam hogy elkoltozzunk, nagyon elhetetlen hosszu tavon.

-Mocsok draga,foleg a lakhatas.

-A lakasok minosege nagyon elmarad az europaitol.

-Fullon van mindenfele EU-n kivulrol erkezett bevandorloval, az angolok aki tud elkoltozik.

-Mivel tranzitvaros, azaz mindenki jon-megy, elkoltozik szinte keptelenseg hoszabb tavu emberi kapcsolatokat kialakitani.

-Zsufolt es mocskos.

Van jo oldala is, sok a program, jo ettermek es barok vannak.

Egyebkent nem veletlen lett a Mercer- Quality of Living survey 2015. listan, amin a vilag nagyvarosait rangsoroljak elhetoseg szerint csak a 40.ik London.

Turistakent par napot maradva meg rendben van, de nagyon sok hely van meg Europan belul is ahol sokkal jobb elni.

2015. márc. 13. 02:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!