Kezdőoldal » Utazás » Európa » Nem tudom eldönteni, hogy...

Heni9988 kérdése:

Nem tudom eldönteni, hogy számítsak büntetésre vagy ne?

Figyelt kérdés
Németországban élek,letöltöttem egy programot,úgy voltam vele,hogy képeket is töltöttem már le,meg húgom is,és egyszer nem kaptunk büntetést.Nem tudom,hogy most várjam??!! vagy nyugodt lehetek.??!! Barátom volt munkatársa minden este töltött le telóra south parkot meg egy filmet és egyszer se kapott büntetést.Ez mitől függ?? Szúrópróba szerűen figyelik,vagy mi?????
2015. febr. 1. 15:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyugodt lehetsz. Nem rátok "utaznak" a hatóságok, hanem a terjesztőkre. Továbbra is töltögethetsz...
2015. febr. 1. 22:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!!! Nem kockáztatom meg ilyen dolgokkal,max képeket szedek le,azokat mióta kint vagyunk Hugom is szedi és semmi nincs (Y) Még1x köszi!! :)
2015. febr. 1. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!