Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyiket kedvezőbb bérelni...

Melyiket kedvezőbb bérelni Londonban? Albérletes kérdés.

Figyelt kérdés

Lenne egy szoba nagyon a külvárosban vonattal, metróval bejutni a központba 1 óra 15 perc körül lenne, viszont nagyon olcsó.

Találtam közben egy másikat is, ez 1-es zónához nagyon közel (Tower Bridge kb 10 perc) lenne, viszont értelemszerűen drágább.

Az eltérés kb 40-50 font.

Nem éltem még kint, tehát arra lennék kíváncsi, hogy ezt a különbséget elkölteném e vonatra metróra stb-re, ha rendszeresen bejárok majd dolgozni? Plusz ha hozzászámolom a napi kb 2,5 óra tömegközlekedést is úgy már annyira nem kedvező.

Aki kint él mit gondol, mik a tapasztalatok?

Megéri jobban a belvároshoz közeli?

2015. jan. 22. 11:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, a különbözetet hetente értem.

Meggondolom még, van rá pár napom. Munkám még nincs kint, szóval nem vagyok még nagyon városrészhez kötve.

A belvárosi mellett szólna az is, legalábbis szerintem, hogy arrafelé talán könnyebben találok munkát, mint a peremterületeken. Több a lehetőség.

2015. jan. 22. 21:25
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha ügynökségi munkát vállalsz, akkor nincs jelentősége a központi helynek, mert az ügynökség bárhova elirányíthat téged.

Egyébként ha még nincs munkád, akkor mindenképpen a legolcsóbb megoldást válaszd mindenből, mert ki fogsz futni a pénzedből, mire találsz állást.

2015. jan. 22. 22:12
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsot.

Ilyen nehéz lenne munkát kapni? Először nyilván bármit elvállalok ami akad, aztán később csak tudok majd váltani. Angolul nagyon jól beszélek, írok, értek. Éltem már anyanyelvi környezetben több, mint egy évig. Szakmai angolom is van... Csak ugye még a diploma nincs a kezemben :( úgyhogy a tanulmányaimba vágó melóra nem is számítok.

2015. jan. 22. 23:27
 14/17 anonim ***** válasza:

A magyar papírral egyébként sem mész semmire.

A kisegítő ügynökségi munkát nem olyan nehéz beindítani, de azért az is legalább 1-2-3 hét. És ha pangás van, vagy szar az ügynökség, lehet hogy csak 1-2 nap melót kapsz egy hétre. Szóval az hogy találj munkát, és be is dolgozd magad egy helyre, az azért több hét. Ezzel számolj!

2015. jan. 22. 23:33
 15/17 A kérdező kommentje:

Milyen ügynökségi munkára gondolsz egyébként?

A helyi job centereket érted alatta?

2015. jan. 23. 00:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Munkaerő közvetítő ügynökségek. Jellemzően takarítókat, szakácsokat, mosogatókat, pincéreket közvetítenek. Ez azért jó, mert ők ugye le vannak szerződve több, vagy sok szállodával, tehát elvileg sok száz pozíciójuk van. És ha beléptél, elvileg egyből ki is közvetítenek. Tehát elviekben már pár napon belül kaphatod is az első fizudat. Míg egy diplomás állásra a jelentkezés és a kiválasztási folyamat, a legjobb esetben is több hetes, de mint tudjuk általában több hónapos. Persze a nem diplomás, de jobb állásokra is hosszabb a kiválasztás, csak az a gond, hogy nem ülhetsz otthon 1-2 hétig sem, mert nagyon megy a pénz.
2015. jan. 23. 06:19
 17/17 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor majd ha kint leszek ilyen cégekhez biztos jelentkezek, aztán gondolom bármikor lehet onnan lépni ha lesz másik állás, folyamatos.
2015. jan. 23. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!