Kezdőoldal » Utazás » Európa » Manchester és környékén élők...

Manchester és környékén élők vannak itt?

Figyelt kérdés

Pár hónapon belül szeretnék kiutazni, ha összeszedtem magam, elintézni pár dolgot stb...

Aziránt érdeklődnék, hogy lenne-e elsősorban nő személyében a félreértéseket megelőzve, olyan ember aki szívesen segítene nekem ebben?

Úgy gondolom, hogy elsőször is ismeretséget szeretnék szerezni, hogy ne egyedül vágjak bele az ismeretlenbe. Jól jönne egy segítő kéz!

Persze, tudom hogy bárki kiadhassa magát bárkinek/bármilyennek, de remélhetőleg léteznek még normális emberek!

Ha esetleg van azok között akik a kérdésemet olvassák ilyen ember, és aki pár hónapig amég én magam találok másik lakást addig tudna szállást adni, vagy tud kiadót azt megköszönném ha jelezné!

Kb. nyárra tervezem a kiutat. Tudom hogy odébb van még, de jobb előbb elkezdeni a dolgokat mint később.

Lehet nem a legjobb oldalra írtam a kérdést, de próba szerencse!

Privátban bárki tud írni :)

21/N

2015. jan. 20. 18:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!