Utazok egy barátommal 5napra Manchesterbe. Old Trafford környékén fogunk mozgolódni. Érdekelne: Milyen a KÖZBIZTONSÁG (hova ne tegyük be a lábunkat) illetve a BUSZBÉRLETés átlagos KAJÁK ára? Kösz a választ
(Bocsi veletlen megnyomtam a valasz elkuldese gombot, szoval most folytatom ha nem gond)
[link] (ez heti jegy)
De itt a tobbi jegy kozul is valaszthattok: [link]
Ja es nemtudom hogy mennyire vagytok kepben, de itt a jegyeket nem ugy adjak hogy megallotol megalloig, hanem idokre, pl: 1 nap, 7 nap stb... Ami azt jelenti hogy a megadott ideig barhova mehetsz a jegyeddel annal a busztarsasagnal ameiknel azt vetted.
Viszont ha olyan jegyet veszel Travelshop-ban, amit en linkeltem, akkor 7 napig barhova, barmelyik busztarsasaggal mehetsz. En ezt javaslom. De amugy az oldalon amit linkeltem, minden informacio megtalalhato a jegyekkel kapcsolatban, angolul.
A kajak ara meg kb ugyanannyi, talan egy kicsit dragabb.
Ha visztek fejenkent 100-200 font koltopenzt az boven eleg.
Remelem tudtam segiteni! :)
Most nezem hogy az altalam linkelt Buscard Extra £7.80 -hoz kell venni minimum 1 hetes berletet vonatra vagy villamosra. Ha vonatra vesztek, csak menjetek be a helyi vonatallomasra es vegyetek egy minimum 13.50 fontos 7 napos jegyet. Ehhez kelleni fog egy utlevelhez meretezett fenykep rolad, amit akar a postan is megcsinaltathatsz. Aztan lehet menni a Travelshopba megvenni a "Buscard Extra" -t. 20 font korul lesz a vegosszeg de ennyiert barmelyik buszon es vonaton is utazhatsz.
Persze ha egy adott busztarsasagnal veszel egyhetes jegyet az sokkal egyszerubb, gyorsabb, olcsobb es meg fenykep sem kell hozza, de nembiztos hogy az a busztarsasag megy oda, ahova eppen menni akartok. Ezt igazabol nektek kell megtervezni, en csak felvazoltam a lehetosegeket.
Ja es meg annyi, hogyha csak egy adott tarsasagnal akarsz jegyet, akkor csak felszallsz a tarsasag egyik buszara es kersz a sofortol egy week ticket -et, fel perc alatt megcsinalja, kifizeted es orulsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!