Kezdőoldal » Utazás » Európa » Sarti, Paralia, vagy Neos...

Sarti, Paralia, vagy Neos Marmaras? Miért?

Figyelt kérdés
Melyiknek mi az előnye és mi a hátránya? Nem kellenek más tippek, ebből a háromból szeretnénk választani. :)

2015. jan. 19. 15:54
 1/7 greekfan ***** válasza:
attól függ mik az igények és mi a cél. paralia olyan mintha magyarországon lennél. csak van part meg sok fiatal. ettől persze csodás hely, csak nagyon a tömegre mennek rá. sarti kicsivel görögebb de nem sokkal. én ezek közül neos marmarasra mennék. persze ha csak tengerpart kell meg jó kaják, akkor akármelyik megfelel :).
2015. jan. 23. 21:04
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Én voltam Nei Pori, Paralia és Sarti -ban is. Ha sorrendbe kéne tennem akkor 1.Paralia 2.Nei Pori 3. Sarti Persze ez nem jelenti azt hogy Sarti rossz hely csak szerintem a másik kettő sokkal jobb! Illetve ha szeretnétek kirándulni menni is vagy a Méteórákhoz akk mindenképpen az első kettőt javaslom.
2015. jan. 27. 20:26
 3/7 anonim válasza:
100%
Igazából én eddig még csak Paráliában voltam (5-ször) és komolya nem lehet megunni. Nagyon jó hely. Sok szórakozási lehetőség, éttermek, áruházak, vidámpark, kisebb ajándék-ruha boltok szép tengerpart... Szóval egyszerűen tökéletes hely :D
2015. jan. 29. 20:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Paralia mellett döntöttünk. Én is most leszek ott ötödjére. :D
2015. jan. 30. 11:51
 5/7 anonim válasza:
100%

Mi idén is oda megyünk majd azt hiszem Júliusba és már alig várom!!!!4!!négy!!4 :D :D

Az előző voltam :D

2015. jan. 31. 20:47
 6/7 A kérdező kommentje:
mi is júliusban fogunk menni és én is iszonyatosan nagyon nagyon várom :D
2015. febr. 1. 22:00
 7/7 anonim válasza:
:D
2015. febr. 2. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!