2014-ben mennyibe kerül a buszjegy Paralia-Katerini távon?! Hogy éri meg jobban átutazni?
Kedves Akvyr! Nem nem ezt várom el..... Mivel májustól szeptemberig kb 100.000 magyar nyaral pont Paraliaban gondoltam akad itt 100.000-ből 1ember aki átutazott a városba,és tapasztalta, hogy milyen a buszközlekedés, vagy jobban megéri bérelni valamit. Erre lennék kíváncsi azok hozzászólására akik nyaraltak már itt és tapasztalták vagy pl nem ajánlják a buszozást mert.... vagy nem ajánlják a kölcsönzést mert.......
Nem azt várom el hogy valaki kapásból tudja fejből, de ha mázlim van akad erre olyan aki itt nyaralt múlthéten vagy előtte, vagy 2hónapja és ők tudnak választ adni.... Remélem kielégítő volt a Te kérdésedre a válaszom...
Bár az árat nem tudom, de biztos,h busszal éri meg. 1-2 euro lehet a jegy. Nekünk is a buszt javasolta az idegenvezető: olcsó, sűrűn jár, Paralian a központban van a megálló, és Kateriniben is megáll több helyen is, a piacnál is. Azt is mondta,h akkor érdemes átmenni, amikor piac van (már nem tudom, melyik napok), mert amúgy elég kisváros Katerini, órákat nem nagyon lehet elnézelődni.
Végül nem jutott rá idő,h átmenjünk, ezért nem tudom a jegyárat, de remélem tudtam egy kicsit segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!