Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerintetek menjek?

Szerintetek menjek?

Figyelt kérdés

Egyik rokonom kamionsofőr és felajánlotta,hogy nyáron elvisz magával. Kb 1-2 hónapot lennék távól és nem tudom,hogy döntsek. Tudom még messze van a nyár,de azért foglalkoztat.

Amiért mennék: Szeretek utazni,sok helyre ingyen eljutnék ahova máshogy nemnagyon lenne rá lehetőség.

Ami kicsit zavar,hogy rámenne az egész nyaram (annyi,hogy otthon se csinálnák semmit, egész nap pihennék kb... :D)

A kérdés: szerintetek mi lenne jobb?

Akinek van hasonló élménye az is leírhatja :)

2015. jan. 12. 08:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha otthon se csinálnál semmit akkor nyugodtan menj.
2015. jan. 12. 10:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Én ki nem hagynám!!!
2015. jan. 12. 10:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Remek ötlet, én is szeretek utazni, de néhány dolgot azért gondolj át előtte, és tisztázzátok.

Például mennyi cuccot kellene magaddal vinned, hol tudsz majd tisztálkodni, enni, aludni? Lesz-e idő nézelődni, vagy végig úton lesztek? Esetleg ott tud-e hagyni valamelyik városban, és majd visszajön érted?

Az emberi oldal is fontos. Mennyire ismered azt, akivel mennél? Kibírnál vele egy hónapot kettesben egy fülkében? Stb.

Ha ezekkel nincs gond, akkor hajrá, biztosan nagy élmény lesz.

2015. jan. 12. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem csak vezetni fogtok egész idő alatt, akkor mennék.
2015. jan. 12. 11:55
 5/5 anonim ***** válasza:
En utalok autozni, mar egy 20 perces uttol is herotom van, ugyhogy nekem nem lenne egy alomvakacio. :) De ha valaki elvezi hogy napi 8-10 orakat zuz egy autopalyan, annak biztos elmeny lesz.
2015. jan. 12. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!