Ha kiköltöznék Spanyolországba melyik városba menjek?
Hol könnyű munkát találni?
Madridon gondolkozom,szép város?Drága város?Könnyen befogadnak a spanyolok?
jobb országba is mehetnél, sejtem mennyi esélyed lesz melót találni, ha még állampolgár sem vagy.
diploma sincs honosítva, ha egyáltalán van?
felső szintet súroló nyelvtudás is biztos megvan!
szerintem inkább utazz ki pár hétre oda ahova szeretnél menni, nézz körbe és meglátod mivel szembesülnek a helyi fiatalok.
2. És mi lenne az a jobb hely, talán
Anglia ahol az időjárás miatt az is depressziós lesz akinek még hajlama sincs rá
Skandináv államok ahol a depresszió mellé még biztos az alkoholizmus is
az USA ahol az egy főre jutó hülyék száma kettő
Ausztrália? na az jó hely csak marha nehéz kijutni, pontrendszer
Én azt mondom megér egy próbát Spanyolország, de tényleg magas a munkanélküliség. Viszont a spanyol nyelv az angol után nagyon könnyű.
"Anglia ahol az időjárás miatt az is depressziós lesz akinek még hajlama sincs rá "
Ez egy hülyeség. 7 éve élek Angliában, semmi bajom az időjárással, ha annyira napsütést akarok, leugrok a spanyol tengerpartra egy hosszú hétvégére. Anglia fokozatosan visszanyeri erejét, munkanélküliség már 7% alatti több, mint 1 éve, érezhető a fellendülés a válság után.
2. USA - Megmutatkozik a hozzászólásodban a magyar felsőbbrendűség, hisz egy népet kollektíven lehülyézel. "Gratulálok!"
DE! Ott van Németország, Ausztria mint potenciális kivándorlási célpont. Van választási lehetőség, nem kell rögtön rábökni valamire a térképen.
5os
Hát nemértek veled egyet,mert nekem is élnek kint ismeroseim és ok meg azt modják,hogy már egész Anglia le van lakva nem csak London.
Én nem böktem rá semmire a térképen,én Spanyolországot kérdeztem.
6os
Koszi a választ,akkor Madrid egy fasza hely?Vagy inkább más város ajánlanál Spanyolo.belül??
"Hát nemértek veled egyet,mert nekem is élnek kint ismeroseim és ok meg azt modják,hogy már egész Anglia le van lakva nem csak London. "
Le van lakva? Mihez képest? Vannak elhanyagoltabb részei az országnak, mint mindegyiknek. De ettől függetlenül még nagyon is élhető! Persze mosogatni, takarítani, mekiben dolgozni nem éri meg kijönni, mert az csak olyan színvonalat biztosít, hogy csak a lelakott részeket, városokat tudod megfizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!