Szerintetek melyik városba menjek (a szüleimmel) a Romániai fekete tengernél?
Figyelt kérdés
Eddig kétszer voltunk a Neptun -on. De ti melyiket ajánlanátok (várost)? . Costancta túl nagy, kisebbre gondoltunk.2014. júl. 25. 10:50
1/14 anonim válasza:
Miert ragaszkodtok a roman tengerparthoz?
2/14 A kérdező kommentje:
mert Romániában élek, és ezért csak Románián belül kirándulunk. A tavaly Félix-en voltunk de nem volt olyan jó. (egy hetes kirándulásra gondoltunk amit évente egyszer végezhetünk el.)
És mi bajod van Romániával?
2014. júl. 25. 11:15
3/14 anonim válasza:
Semmmi bajom Romaniaval, en is itt elek. A roman tengerparttal viszont igen. Ugyanis szepsegben messze alul marad peldaul egy Adria, egy Egei, egy Ion tenger partjahoz kepest, viszont arakban nem. Es akkor meg kellemes bonusz, hogy korbe vagy veve a hangos, manelet hallgato, szotyit zabalo, nem ezen a nyaron barnult honfitarsainkkal. Megtortenhet hogy Olimptol Saturn-ig kicsit nyugisabbak az udulok, mert ugye ezek kevesbe felkapottak, de ezek meg kicsit lepukkantabbak.
4/14 A kérdező kommentje:
Nincs útlevelem, ezért nem tudunk elmenni. De amúgy nagyothalló vagyok :DD ezért semmi bajom a hangossággal.
2014. júl. 25. 12:14
5/14 anonim válasza:
Attól még, hogy nincs útleveled, EU-s országban élsz! Személyiigazolvánnyal, ha jól tudom, átmehetsz pl. Bulgáriába is.
6/14 A kérdező kommentje:
13 vagyok. szval még az sincs :/
de a kérdésre vissza térbe..hova?
2014. júl. 25. 13:22
7/14 anonim válasza:
mi a problémád a Menele-vel?? Én is román vagyok, mi Constancara járunk a haverokkal, egyébként Szatmári vagyok, ti hol laktok, mármint a kérdező és aki az első választ írta. Nem muszály megírni, csak kiváncsi vagyok. Üdv nektek
9/14 anonim válasza:
Kolozsvár az jó, oda megyek majd egyetemre :)
10/14 anonim válasza:
Mamaia a legtisztabb, legnyugisabb, keves a gyanus alak, nincs tomeg. Viszont draga, a strandra valo belepesert is kulon kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!