Kezdőoldal » Utazás » Európa » Egyedül nyaralni az gáz?

Tilla84 kérdése:

Egyedül nyaralni az gáz?

Figyelt kérdés
Külföldön élek egyedül (30 fiu/hetero), már egy éve singli-ként és szeretnék elmenni tengerpartra nyaralni, de nincs kivel. Barátaim nem nagyon vannak idekint, otthoniaknak nincs pénze, barátnőm már 1 éve nincs, viszont baromira el szeretnék menni valamerre! Egyedül égő elmenni? Próbálta már valaki?

2015. jan. 9. 22:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? Nagyon sokan csinálják, én több embert ismerek akik egyedül járják a világot. számtalan emberrel találkozok külföldi hostelekben/hotelekben akik egyedül utaznak. Persze hogy menj!
2015. jan. 10. 10:24
 12/16 A kérdező kommentje:
Meggyőztetek! Köszönöm nektek!
2015. jan. 10. 11:28
 13/16 anonim ***** válasza:
85%

dehogy gáz!

én ha tehetném egyedul nyaralnék, de ugye férjjel, gyerekkel már kicsit nehezebb kivitelezni. 19 évesen Angliába koltoztem, nem ismertem senkit és egyedul voltam. eloszor szomorkodtam és sajnáltattam magam, hogy nincs kivel megosztani az élményeket, majd fordult a kocka. onbizalmat adott, hogy megállom a helyem tobb országban is, hogy nyitott vagyok, ismerkedem, barátságokat kotok, nem utolso sorban, hogy mindent magamnak szervezek és fizetek. nem kellett, hogy fogja valaki a kezem, nem voltak gátak bennem.

ameddig nem voltam férjnél, minden nyáron elutaztam valahova -egyedul!

28 éves koromig rengeteg helyre eljutottam. legutoljára a zold foki szigetekre mentem egyedul, hááááát isteni volt!! 2 hét csak a szorakozásrol szolt, ugye, amik ott torténnek ott is maradnak elven :D

2015. jan. 11. 09:59
 14/16 A kérdező kommentje:
még mindig angliában élsz?
2015. jan. 11. 18:44
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
nem, azota éltem Ausztriában, Franciaországban, Belgiumban is, jelenleg pedig Svájcban élunk.
2015. jan. 11. 19:32
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem gáz. Én 8 napra egyedül mentem el nyaralni Lloret de Marba. Életem egyik legjobb élménye volt, mert egyedül azt csinálhattam, és oda mehettem bulizni, ahova akartam. Azért voltak pillanatok, amikor kellemetlenül éreztem magam, pl az esti svédasztalos vacsoránál, vagy a buszút szüneteiben, amikor 4 óránként megálltunk és mindenki a családjával álldogállt és beszélgetett, addig én vagy lófráltam, vagy visszaültem a buszba (nem vagyok egy könnyen ismerkedő típus). De nem cserélném el semmire azt az egyedi élményt :)))
2015. febr. 25. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!