Soha nem voltam még nyaralni, de eldöntöttem, idén megyek, méghozzá egyedül! Javasolnátok pár helyet, akár Európán kívül is, ahová egyedül is megéri ellátogatni?
Sok múlik azon, hogy mennyi pénzed van az útra.
Én Görögországot ajánlanám, mert azt ismerem legjobban, sokszor voltam ott, sok helyen.
Írj egy pár infót, hogy mennyit költenél, mik az igényeid azon belül, hogy tengerpart legyen, és ha tudok, segítek.
Szicília északi partjától pár km-re az Eol-szigetek.
(pl: Vulcano, Lipari)
Ja, 150 ezer ft? Akkor Split Horvátország.
Isztria szintén Horvátország.
Vonattal is lehet menni, az olcsóbb.
Hát mindennel együtt kevés. :S
De nem lehetetlen persze.
Figyeld az akciókat. Most mondták ismerőseim, hogy tavaly Bulgáriába jutottak el nagyon olcsón. (Ennyiből az pl. simán kijött nekik, sőt, még kevesebből), meg néha vannak nagyon kedvezményes repülőjegyek olasz városokba pl. Bár ott a szállás már lehet, hogy húzósabb...
Megint az előző vagyok.
Szerintem először találd ki, hogy kb. merre szeretnél menni, és akkor könnyebb nekiállni akciókat keresni, és végignézni a lehetőségeket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!