Kezdőoldal » Utazás » Európa » Soha nem voltam még nyaralni,...

Soha nem voltam még nyaralni, de eldöntöttem, idén megyek, méghozzá egyedül! Javasolnátok pár helyet, akár Európán kívül is, ahová egyedül is megéri ellátogatni?

Figyelt kérdés
Írhatnám a közhelyeket is hogy olcsó, tengerpart, szép, jó... Az a lényeg, hogy olyan legyen, amire emlékezni fogok :) Lehetőleg ne arab ország, mert egyedül mennék. Annyira sok ötletem van, de inkább a személyes tapasztalatokat várnám. Köszönöm!
2012. márc. 4. 15:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

szerintem ha még soha nem voltál, akkor dönthet akár az ár is, nézd meg hol vannak a legjobb ajánlatok... meg hogy mi érdekel? történelem/kultúra vagy csak tengerpart, feltöltődés?

Montenegró? Horvátország? Dél-Európa?

ha egyedül mész és nem voltál még soha külföldön, mindenképp szervezett úttal menj szerintem.

én Szicíliába vagy St Tropez-be szeretnék menni :D igaz, az Európa. És drága is.

ha nem csak pihenni akarsz, egy körutazás is megérné szerintem

2012. márc. 4. 16:25
 12/16 anonim ***** válasza:
ne hagyd ki a tengert, ha még sohasem voltál.
2012. márc. 4. 16:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Horvát ország drága, mint a méreg. De ha valaki etet, akár jól is érezheted magad.
2012. márc. 4. 16:35
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Horvátország is gyönyörű, úgy mint Görögország, de Görögországban sokkal több homokos strand van és az árak is jóval alacsonyabbak!

Egy hét ennyiből simán kijön szinte bárhol Görögországban, akár repülővel is.

Korfu, Rodosz, Kréta, amiket így első körben ajánlanék, nagyon sok látnivaló is van ezeken a szigeteken azon kívül, hogy jók a strandok és van sok olyan város, ahol van éjszakai élet is.

írj nekem bátran privit, és akár képet is tudok küldeni.

2012. márc. 4. 17:26
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Jelentkezz fel erre az oldalra:

[link]

Ez egy közösségi oldal nagyon sok fiatallal a világ több pontjáról. Hátizsákos utazóknak kíváló.

Az oldalon szereplő emberek a városukban ajánlanak fel segítséget (tippeket/társaságot/és akár szállást is).

Biztonságos ellenőrzött közösség. Vannak rendszeresen partik is.

Így sok helyre ingyen is el tudsz menni :D

Én a helyedben Spanyol/Görög/Olasz-országot céloznám meg, mert ott nem fogsz unatkozni, még ha egyedül is mész, mert az emberek közvetlenek és nagyon befogadóak.

Jó utat.

2012. márc. 5. 11:33
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én elsősorban szervezett utat ajánlanék, főleg ha pl annyira nem beszéled a nyelveket. Amúgy szerintem Görögország a legjobb választás ennyi pénzből, még egy repülős út is belefér így utószezonba. De a buszos utak is jók szerintem és sokkal olcsóbbak, csak így a szigetek nehezebben megközelíthetők. Mi voltunk így Sartiban gyönyörű kis falu szép tengerparttal mindössze 29000 Ft volt az út+szállás, de ez egy önellátós apartman volt. Ami jó benne sok magyar nyaral ott így könnyedén találhatsz ott társakat akikkel szervezhetsz programokat. Azt kell még mondani hogy a szigetek mindig drágábbak mint a szárazföld így több költőpénzzel is kell számolni, meg persze ez sokban függ attól is hogy mire és mennyit akarsz költeni (bulizás, étterem, fakultatív programok). Ha buszos és görög út érdekelne akkor szivesen válaszolok neked, mert volt már benne részem.
2012. márc. 5. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!