Megy még valaki most nyár elején Berlinbe? A németek mennyire látják szívesen a külföldieket? Most megyek ki először egy hónapra teljesen egyedül.
Figyelt kérdés
Dolgozni szeretnék, de nem tudom mennyi esélyem van középfokú nyelvtudással - mondjuk a beszéd nem megy annyira.2012. febr. 6. 15:03
1/4 anonim válasza:
berlinen eleg nagy a munkanelkuliseg, ha beszeled a nyelvet az jo de egy jo szakma is kene..
2/4 anonim válasza:
1 hónapra? Bejelentett lakcím a munkavállalás feltétele, és a papírok elintézése is tart 1 hónapig, biztosítás, stb.
3/4 anonim válasza:
igaza van elöttem íroknak.
amit tehetsz hogy idénymunkára mész földekre. ide mindig keresnek embereket, és tavaly óta már lehet szabadon munkát vállalni. keress idénymunkát földeken, ez pár hónap nyáron, és kapsz általában szállást is (munkás szállást)
pl frankfurt környéke áprilistól-júliusig tele van spárga földeken és eper földeken munkával. hihetetlen mennyiségü munkás van ezekben a hónapokban itt. (egy paraszt általában spárgát és epret együtt termeli)
4/4 anonim válasza:
Szia! én májusba megyek ki nyárra dolgozni aztán szeptembertöl tanulni.Szerintem a németek vendégszeretőek alapból és magyarként nekem eddig még csak jó tapasztalatom volt.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!