Külföldön élek egyedül (30 fiu/hetero), már egy éve singli-ként és szeretnék elmenni tengerpartra nyaralni, de nincs kivel. Barátaim nem nagyon vannak idekint, otthoniaknak nincs pénze, barátnőm már 1 éve nincs, viszont baromira el szeretnék menni valamerre! Egyedül égő elmenni? Próbálta már valaki?
miért lenne égő? amíg nem volt senkim, magam mentem nyaralni. nincs abban semmi.
2015. jan. 9. 22:26
2/16 anonim válasza:
Jaj menj már! Mitől lenne már gáz? Oda mész, ahova szeretnél, magadban is. Nem hiszem, hogy ezért megbámulnának az emberek téged.
2015. jan. 9. 22:31
3/16 anonim válasza:
Menjél nyugodtan. Ha szervezett útra mész, akkor nem leszel egyedül. Ha meg te szervezed magadnak, akkor sem hiszem, hogy egyedül maradsz, biztos ismersz meg embereket. (legalábbis velem így van) Ha viszont nem mész el, azt jobban fogod bánni.
2015. jan. 9. 22:39
4/16 anonim válasza:
Nem az. Én tengerparton lakok, néha kimentem egyedül, senki nem tudta hogy nyaralok vagy itt élek. Meg nem is foglalkozott vele senki, nem mutogattak ujjal rám. Na meg kit érdekel, hogy az általam nem ismert XY aki a nevemet se tudja és soha két szót nem is fog velem beszélni az mit gondol.
2015. jan. 9. 22:40
5/16 anonim válasza:
Helo!
Dehogy az. Peldakent en haromnapos fesztivalon voltam egyedül. Nem tudott senki sem eljönni. Hagytam volna ki ezerta System fa Downt, a Maident es a többieket? Nem! Fogtam magam, es mentem.
Ha menni akarsz, menj, elvegre ha veled van valaki, akkor is a legnagyobb reszben magad maitt mesz, mert el akarsz oda menni es ott akrsz lenni.
Erezd jol amgad, jo pihenest!
2015. jan. 9. 22:54
6/16 anonim válasza:
Nem gáz, de én őszintén szólva tuti nem mennék egyedül. Mondjuk nekem alapból nincs túl nagy igényem az ilyenekre, maximum társaságért mennék. Esetleg szüleid nem mennének veled? Ha 30 vagy akkor azért még ők is olyan korban vannak, hogy elmehetnek külföldre, nem olyan öregek.
2015. jan. 9. 23:49
7/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem cink, de mondjuk én sem mennék egyedül nyaralni. Az ember biztos jobban érzi magát társaságban. De ha ennyire el szeretnél menni nyaralni akkor nyugodtan menj és ne foglalkozz azzal hogy gáz e !:) Érezd jól magad!
2015. jan. 10. 00:00
8/16 anonim válasza:
Ha fizeted egy másik személy nyaralását is, akkor könnyen találsz lányt, aki szívesen elmegy veled. És akkor nem kell egyedül nyaralnod, ami baromi unalmas és lehangoló.
Már persze ha megéri neked két személyre befizetni.
2015. jan. 10. 01:27
9/16 anonim válasza:
Dehogy gáz! A 8. pedig nagyon párkapcsolat függő válasz.. :D Nem lenne egyedül sem unalmas, napfényes tengerparton pedig lehangoló főleg nem. Szerintem ki ne hagyd emiatt. Én egyedül is mennék, ha nem lenne kivel.
Inkább azt tanácsolom,hogy ott esténként menj discoba, vagy táncos helyre és ott ismerkedj lányokkal, ha társaságra vágysz. :) :)
L20
2015. jan. 10. 06:31
10/16 anonim válasza:
Nem az. Szerintem pont az a jó, ha azt csinálsz amit szeretnél és odautazol, ahová csak akarsz. Tehát ha el akarsz menni, akkor menj, és hidd el, hogy ez egyáltalán nem égő, mert tényleg nem az. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!