Budapest a külföldiek szemével?
Ahogy elnézem a külföldiek eléggé szeretik a fővárosunkat. Nektek van külföldi ismerősötök, aki már járt itt, és hogy tetszett neki a város?
Éppen nézegettem a külföldi turisták által készített útinaplókat, és egy ilyen igazi gyöngyszemre bukkantam:
https://www.youtube.com/watch?v=cPqbySfFDPk
0:13-tól igazi hungarikum zenét hallhatok.

ma 10:30
Igaz, de ez miért meglepő??
Én mint turista is minden országban a város szebbik részét látom. Voltam Kínában, és bár tudom nagy a nyomor ott is, de még egy hajléktalant sem láttam. Voltam Brazíliában. Ott van a legnagyobb nyomor, mégsem láttam a város nyomornegyedét. Angliában is vannak szegénynegyedek, hajléktalanok, mégsem ezt látják a turisták. A turistát nem érdekli a politikai helyzet, a mély szegénység. A turista pihenni, nyaralni megy, és az élet szépségét akarja élvezni..Nincs ebben semmi rossz.
Ezért is van az, hogy Magyarország a külföldiek szemében egy kincsesbánya. Csodaszép, kedvez minden feltétel a nyaraláshoz, és olcsó is .

Az én ismerőseim franciák és imádják Budapestet.Minden évben eljönnek hozzám és én is szoktam hozzájuk. :)
A szebbik arca?Minden városban a látványos,felújított részeket nézik meg az emberek.Mindenhol vannak lepukkant helyek,nem kell úgy beállítani mintha csak itt lennének rosszabb környékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!