Kezdőoldal » Utazás » Európa » Budapest a külföldiek szemével?

Budapest a külföldiek szemével?

Figyelt kérdés

Ahogy elnézem a külföldiek eléggé szeretik a fővárosunkat. Nektek van külföldi ismerősötök, aki már járt itt, és hogy tetszett neki a város?

Éppen nézegettem a külföldi turisták által készített útinaplókat, és egy ilyen igazi gyöngyszemre bukkantam:

https://www.youtube.com/watch?v=cPqbySfFDPk

0:13-tól igazi hungarikum zenét hallhatok.

2015. jan. 1. 22:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Én már többször meghívtam az angliai barátunkat Budapestre. Tavaly is eljöttek 2 hétre nyaralni, és teljesen odavoltak nem csak Budapestért de Magyarországért is. Idén nyáron is jönnek 1 hétre. Már pár kollégám szólt, hogy ők is mennének, segítsek nekik szállásban és minden egyébben. Ehhez az kellett, hogy egy angol (a házaspár barát akik egyben kollégák is) a magyarországi nyaralásról meséljenek, és több száz fényképet mutassanak. Ami egyébként nagyon meglepi őket az, hogy vannak 35 fokok is otthon. A nagy meleg minden angolnak bejön :)
2015. jan. 2. 00:55
 2/5 anonim ***** válasza:
A turisták Budapest szebbik arcát látják csak. Úgy márpedig tényleg gyönyörű és lehetőségekkel teli város.
2015. jan. 2. 10:30
 3/5 anonim ***** válasza:

ma 10:30

Igaz, de ez miért meglepő??

Én mint turista is minden országban a város szebbik részét látom. Voltam Kínában, és bár tudom nagy a nyomor ott is, de még egy hajléktalant sem láttam. Voltam Brazíliában. Ott van a legnagyobb nyomor, mégsem láttam a város nyomornegyedét. Angliában is vannak szegénynegyedek, hajléktalanok, mégsem ezt látják a turisták. A turistát nem érdekli a politikai helyzet, a mély szegénység. A turista pihenni, nyaralni megy, és az élet szépségét akarja élvezni..Nincs ebben semmi rossz.

Ezért is van az, hogy Magyarország a külföldiek szemében egy kincsesbánya. Csodaszép, kedvez minden feltétel a nyaraláshoz, és olcsó is .

2015. jan. 2. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:
az én külföldi ismerőseim nem voltak még Budapesten, de mindenki érdeklődő és azt szokták mondani, hogy egyszer mindenképp meg szeretnék nézni a várost
2015. jan. 2. 15:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Az én ismerőseim franciák és imádják Budapestet.Minden évben eljönnek hozzám és én is szoktam hozzájuk. :)

A szebbik arca?Minden városban a látványos,felújított részeket nézik meg az emberek.Mindenhol vannak lepukkant helyek,nem kell úgy beállítani mintha csak itt lennének rosszabb környékek.

2015. jan. 9. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!