Kezdőoldal » Utazás » Európa » Gran Canaria vagy Kréta?

Gran Canaria vagy Kréta?

Figyelt kérdés
Nyáron e két hely közül vmelyikre mennénk. Tudom teljesen más jellegűek, árban sem egyformák. Igazából az érdekelne, h megéri e Gran Canaria? Amiket képen láttam, tengerpart kopárabb mint Krétán, óceán állítólag jéghideg, mégis nagyon jónak mondják a Kanári szigeteket... Szerintetek?
2015. jan. 1. 11:17
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Gran Canariat épp nem nyáron ajánlanám, mivel annak pont az az egyik vonzereje, hogy a téli szezonban is meleg van.

Én mindkét helyen voltam, Krétán egy hetet, GC-n több hónapot. Mindkét szigeten vannak szép partok, látnivalók. Ez egyéni ízlés kérdése, hogy melyik tetszik jobban, mivel valóban más kategória a kettő.

Az óceánt nem mondanám jéghidegnek, nyáron 22-24 fokos, Krétán kicsivel melegebb.

2015. jan. 1. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!