Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kréta / Heraklion vélemények,...

Kréta / Heraklion vélemények, tapasztalatok? (júniusban szeretnénk nászútra menni és ez az egyik lehetséges úti cél. )

Figyelt kérdés
2014. dec. 16. 07:19
 1/2 hollófernyiges ***** válasza:
Kréta jó hely, strandoláson kívül csomó egyéb program is van (Knosszosz, belvárosok, kolostorok, déli szurdokútvonalak vagy el lehet hajózni Szantorinira), de Iraklionnál nekem jobban tetszett Rhetimno. Kisebb, kevésbé forgalmas, szép belvárosa van és közvetlenül mellette kezdődik a strand.
2014. dec. 16. 11:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Elsőhöz csatlakozva, Kréta tényleg jó hely. Én is ott voltam nászúton. Rethimno tényleg szebb, de Heraklion mellől is jó kirándulásokat lehet tenni. Mi jártunk Festosban, Matalan, a Dikti barlangban, Santorinin, nagyon jó volt.
2014. dec. 16. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!