Görögország- Mykonos vagy Kréta?
Figyelt kérdés
Melyik érdekesebb, látványosabb, szebb sziget a kettö közül? Köszönöm, ha irtok!2014. okt. 10. 20:13
2/7 anonim válasza:
Kréta. Ott tobb látnivaló van. Mykonosnak a kikötőváros ami tényleg nagyon érdekes, ami minden katalógusban is szerepel.
3/7 A kérdező kommentje:
és Krétának melyik része? láttam a nyugati oldalon vannak lagunák, de mi a helyzet az északi, déli részekkel?
2014. okt. 10. 21:25
4/7 anonim válasza:
Ha csak ebből a kettőből lehet választani valamely misztikus oknál fogva, akkor javaslom pénzfeldobással eldönteni a kérdést.
MErt mindkét hely jó.
Ha majd eljut oda a kérdező, hogy valódi ínyenc lesz az utazásban, akkor nem fog feltenni ilyen kérdéseket.
5/7 anonim válasza:
En Mykonoson jobban ereztem magam, de mikor ott voltam nekem a fo preferenciam a bulizas volt.
6/7 A kérdező kommentje:
eredetileg nem ide terveztük, de olyan szerencsétlenül jöttek ki a szabadságai a férjemnek, hogy ez maradt. Végül arra döntöttünk, hogy Krétára megyünk, Kissamosba. (Egyiptom, Töröko., Spanyolo., Olaszo. stb. stb. kilöve.. igazábol én körülbelül 30 országban jártam, többek közt Fülöp,- Kanári,- Zöldfoki szigeteken és nagyjábol az összes Europai országban, hogy mi számit inyencnek, nem tudom..)
2014. okt. 11. 15:17
7/7 anonim válasza:
Mykonos egy tipikus bulizós sziget. Amúgy fontos európai meleg desztináció is Gran Canaria meg Sitges mellett. Tele van melegekkel. Ami nem hogy baj, nekem bejön.
De sajnos iszonyatosan drága a sziget. Rengeteg olasz turista szokott ott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!