A magyarok miért szeretik ennyire Görögországot?
Figyelt kérdés
Nekem sajnos még nem volt alkalmam eljutni oda, de mindenkitől ezt hallom, hogy egy csomó magyarral össze lehet futni, meg az ismerősköröm többsége is mindig odamegy nyaralni..miért van ennyire felkapva?2014. aug. 24. 15:01
1/9 A kérdező kommentje:
Meg ott hogyhogy olyan szép kék a tenger?:D
2014. aug. 24. 15:06
3/9 anonim válasza:
sokan csak busszal mennek a legolcsóbb helyekre, ahol sok a csóró magyar. Görögország nem csak Paraliából meg Sartiból áll. Csak a nagy többség a valóban szép helyekre nem jut el.
4/9 anonim válasza:
Miért csóró magyar? Talán a szegényebb réteg ! Így nem sértünk meg embereket !
5/9 anonim válasza:
mi idén voltunk és amúgy tényleg sok magyar van :) még olyannal is találkoztunk egy büfében, aki eladó volt és magyar :D
és nagyon szép kék a tenger :D
6/9 A kérdező kommentje:
Ilyen eladós magyaros dolgot nekem is meséltek, hogy meghallotta az eladó, hogy magyarul beszélnek az ismerősömék, és "rácsodálkoztak", hogy "ti is magyarok vagytok"? Amúgy mennyibe került nektek ez a nyaralás, kedves utolsó? Nyilván létszámtól is függ, de érdekelne.:)
2014. aug. 24. 17:49
7/9 Kései Sirató válasza:
Elárulom neked, hogy Egyiptomban, Tunéziában és Spanyolországban is rengeteg a magyar túrista. Egyiptomban sok arab árus magyarul köszön, ha meghallja, hogy magyarul beszélsz.
Írországban is sok magyar van, de ott inkább olyanokkal találkoztam, akik kint dolgoznak..
Visszatérve a túristákhoz, állítólag még mindig Horvátországban nyaral a legtöbb magyar..
8/9 anonim válasza:
Sok tengernél nyaraltam már, de Horváthország szerintem a legszebb.
9/9 Kései Sirató válasza:
Horvátországot leginkább a közelsége miatt választják sokan.
Korfu például sokkal szebb, de a Spanyol tengerpart is, és még sorolhatnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!