Melyik az a 3 európai nép, akiket a legjobban kedvelsz és melyik az a 3, akiket a legjobban utálsz? És miért?
Nekem a 3 kedvelt nép:
1. britek: Rendes népség, jó a nyelvük és a kultúrájuk, nekem tetszik a tipikus angol mentalitás, sok példát vehetnénk tőlük mi magyarok.
2. németek (beleértve az osztrákokat, svájciakat): Rendkívül intelligens népség és nagyon dolgosak, a történelem során többször is bebizonyították, hogy a szorgos munkának van eredménye.
3. lengyelek: Nagyon barátságosak a magyarokhoz, idén nyáron voltam egy nemzetközi táborban, ahol voltak lengyelek is, egyesekkel olyan jó kapcsolatot alakítottam ki, hogy ez a mai napig tart.
+1. finnek: Csendesek, nyugodtak, ők aztán tényleg nem ártanának nekünk.
A 3 utált nép számomra:
1. szlovákok: Erősen magyarellenesek, több negatív tapasztalatom is volt már velük ezen a téren.
2. románok: A másik magyargyűlölő népség, ráadásul ők még lusták és koszosak is.
3. franciák: A bogaras viselkedésük miatt nem a fő kedvencem, h mindent csak "franciásan" lehet csinálni.
+1. oroszok: Erőszakosok, nagyszájúak, önfejűek, ezért ő róluk se tudok sok + dolgot mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!