Mennyibe kerül kb. egy Velencei út (hosszú hétvége)?
Mi eredetileg Lido de jessolóba mentünk busszal, iylen egy napos strandolás, dehát nem volt túl szép időnk, hát irány Velence...a busz oda vissza 12 ezer volt idegenvezetővel, amit pár nyomorult igénybe vett, és ültek is fél napokat itt-ott (eg yegy napos kiránduláson)
Tehát ez 12 a buszjegy 3 euró, de az egyik irányba blicceltünk...utána a hajó jegy oda-vissza 2 személyre 22 euró és már ott is voltunk
ez eddig 12-15 ezres busszal +17 eu/fő volt
A szállásokra sok mindent nem tudok mondani, de hogy egészen őszinte legyek nem tudom mit lehet csinálni Velencében 3 napot...ok végig lehet költekezni a kötelező mindenfélét, de a múzeumosditól mi menekülünk, mert nem a google képkereső tartalmát szeretnénk látni...én inkább javasolnék eg ykörnyékbeli kisváros ahonan megközelíthető...Velencével az a baj, hogy bemenni, meg kijönni drága...ha első nap lezavartok mindent akkor váltogathatjátok a hajójegyeket ha mást is akartok nézni eléggé zárt...
Egyébként pedig ezen kívül jót tudok mondani, a pizzát érdemes megkóstolni, elképeztően vékony tészta finom fűszerezés egy egyszerű margaritha pizzán...6 euróért...
Ja és ehhez kapcsolódóan még egy tanács...minnél beljebb mentek minnél szűkebb utcákra annál olcsóbb lesz...a külső gyűrűn ne vegyetek kaját...sokkal drágább...
Egyébként sok utazási irpda szervez pont ilyen utat amilyet te szeretnél, de ha szabadabb választásra vágy, pl az autoklub travel nél vannak iylenek hogy foglalhatsz tetszőleges buszt teszőleges szállást a kínálatukból...és akkor te határozod meg a zindulást érkezést hotelt...
Már sokszor jártam ott, és nem lehet megunni!!!
Természetesen mindenhová érdemes bemenni, ahová csak tudtok.
Googlizzatok rá, így már otthon el tudjátok dönteni, hogy mit szeretnétek megnézni, és a belépők árait is látjátok.
A vonat az egy igen jó ötlet, mert
- kényelmesebb, mint egy busz,
- bevisz Velencébe,
- nem kell drága parkolót fizetni mint szgk-nál,
- nem kell fizetnetek vaporettót (kishajót),
- ráadásul oda-vissza aludni is tudtok rajta.
Mivel vonattal még sohasem mentem, ezért csak ötletnek ajánlom, hogy, ha találtok reggelre érkező, és este visszainduló vonatot, akkor a szállást is megspórolhatjátok.
Velencéből egy nap alatt is sokat láthattok, főleg, ha közben rengeteg mindent le is fotóztok.
Szerintem így megúszhatjátok fejenként kb. 10ezer Ft-ból + a vonatjegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!