Valaki keszul mostanaban Londonba koltozni? Uj eletet kezdeni?
En mar itt elek csak gondoltam jol jon valakinek egy kis biztatas, beszelgetes meg miegymas.
Mellesleg ha te igy hireszteled akkor eleg erdekes lehet a gondolkodasmodod.
En orulok neki hogy sikerult kitorni a havi 80-90ezres fizetesekbol igy legalabb magamra es az otthoniakra is jut egy kis penz. En igy fogom fel. A penz nem boldogit de jo ha van.
Én már egyetemistaként is kutatóprojektekre illetve a saját Londoni székhelyű start-upom miatt jártam arrafelé, több részletben már 7-8 hónapot töltöttem ott és azért láttam ezt-azt. A legtöbb ilyen "új életet kezdeni" emberke eddigi élete azzal telt, hogy a 8 általános után masszívan alkoholizáltak, zéró hozzáadott értékű munkát csináltak vagy csak felszívták a segélyt, aztán hallották, hogy Londonban mennyire jól fizetnek ugyanezért. Hát kimennek, és nyomorognak ott tovább pakisztáni meg szomáliai bevándorlókkal versengve a társadalmi státuszért. Ez kb a kiáramló "új életet kezdő" magyar népség (munkaerőnek sem nevezném) kétharmada.
Arra inkább rá sem kérdezek, hogy miért akarsz kiszolgáltatott helyzetben lévő embereket magad köré gyűjteni. Van elég lehúzós oláh cigány aki miatt ez a feladatkör elég rossz megítélésnek örvend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!