Aki mostanában utazott Londonba busszal mi a tapasztalata?
Figyelt kérdés
Milyen céggel utazott?
2010. máj. 26. 13:39
1/9 anonim válasza:
Szia!
Mi tavaly előtt voltunk az Unitravellel, körutazás keretében. Ha megbízható céget keresel, jó idegenvezetővel ajánlom a Fehérvár travelt, vagy a Prokó travelt. Az Unitravellessel sem volt nagy gond, ott a londoni behajtási engedély nem volt meg, így tömegközlekedéssel mentünk mindenhova. Volt előnye is, hátránya is. Előnye kipróbáltuk a metrót, vonatot, buszt, de kevesebb idő jutott a látnivalókra.
2010. máj. 26. 14:45
2/9 anonim válasza:
Mi is voltunk pár hete, a Challenge-el.Megbízhatóak, és jók az idegenvezetők.A buszban utazás/alvás kényelmetlen volt, de a programokat nagyon élveztük.Mi a "Hello London avagy London klasszikusan"-t választottuk.Élveztük :)
Ja és úgyvolt, hogy csalagúttal kelünk át, de épp nem jártak repülők, és nagy dugók voltak ezért komppal mentünk, de nem bántuk meg :)
2010. máj. 26. 22:50
5/9 anonim válasza:
www.volanbusz.hu ott kiválasztod a külföldi utazást, majd a célállomást, ha szerencséd van,akkor már 18 ezerért megjárod oda-vissza. De szerintem repülővel olcsóbban kijöhetsz. Főleg egy fapadossal. A Budapest-London busszal, csak olyannak ajánlott aki imád buszozni. A tesóm egyszer busszal jött ki hozzám Londonba és azt mondta soha többet. Inkább fizet vagyonokat repülőért :)
2010. máj. 28. 00:00
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de engem csak maga az utazás érdekel, városnézés nem.
2010. máj. 28. 10:08
7/9 anonim válasza:
www.csehbusz.hu
2010. máj. 29. 12:55
8/9 anonim válasza:
mondjuk én busszal többet nem fogok menni, az tuti, egy teljes napot utazni nem éri meg, utána még egy nap, mire helyrejössz :)
2010. máj. 29. 12:56
9/9 anonim válasza:
Jaja.. a buszozás az shit volt..
Legközelebb repülővel megyek, ha megyek.
A buszból nem sok mindent láttunk, és élvezhetetlen volt, meg persze mindig csak autópályát láttunk -,-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!