Bécsi Adventi vásáron az árusok többsége tud magyarul is?
Milyen szánalmas emberek járnak ide fel a gyakorira, egy ember se tud normálisan válaszolni egy kérdésre. Majd ha te neked is esetleg valami kérdésed lesz az életben, mert nem hiszem, hogy te is tudsz mindent.. kívánom, hogy nézzenek le és bunkón válaszoljanak. Név és arc nélkül mindenkinek mekkora a szája.. -.-
És képzeld pár év német nyelv tanulás alatt ezeket a mondatokat nem vettük és már a régi tankönyvek sincsenek meg.. google translator meg nem fordítja le helyesen a mondatokat ezt mindenki tudja.
De már kaptam segítséget szóval erről ennyit, vannak normális emberek is. Nem nagy kérést kértem szerintem, de biztos te nem is tudsz németül, akkor minek írsz ide?! Elég unalmas, egyhangú szar életed lehet, hogy nézegeted a gyakorit és várod, hogy kibe tudsz belekötni, tiszta szégyen vannak ilyen emberek akik ezt élvezik, erre van időd tényleg irigyellek..
Benned semmi jó szívűség sincs, semmi tisztelet, de tudod mindenki vissza kapja az élettől
22/N
lehet te épp most kaptad vissza
nem?
mit is? nem kaptam én vissza semmit xD
én nem vagyok ilyen ember, ok nélkül nem sértegetek senkit, pláne ismeretlenül, ha valaki kérdez valamit és tudok segíteni, akkor segítek, ha nem tudok vagy butácska kérdést tett fel valószínű nem kezdem osztani, mi értelme volna. Lehet én nem jól fogalmaztam meg a kérdésem, de én úgy tudom, hogy Ausztriába sok magyar él, illetve jár is oda, azt is olvastam és hallottam, hogy az árusok közt is van magyar.. ezért tettem fel ezt a kérdést, gondoltam, hogy nem nem fogják megérteni a magyart ezért is szerettem volna, ha valaki ír pár fontosabb német mondatot
ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!