Kezdőoldal » Utazás » Európa » Spanyolország vagy Ausztrália?

Spanyolország vagy Ausztrália?

Figyelt kérdés
Korábban már írtam ki kérdést,hogy menjek-e Ausztráliába.A férjem és a gyerekem is megbarátkozott a gondolattal,viszont 2009 Szeptemberben (akkor még nem volt ez az ausztrál utazás tervbe véve) jelentkeztem egy munkára Spanyolországba a nővéremen keresztül (mivel ő ott él kinn.)És időközben elfogadták a jelentkezésemet,fel is vettek.Szóval most kétségbeesetten állunk a családommal,hogy mi legyen.Melyik lenne a jobb.Számomra Ausztrália jobb,de ott az ismeretlenbe megyünk,kitudja,hogy mikor találnánk magunknak munkát.A férjem tud spanyolul is,de a lányom nem.Ugyanakkor Ausztrália sokkal messzebb van,oda kell vízum is... Szóval tényleg nem tudok dönteni.Esetleg ti szerintetek mi lenne a legjobb döntés???
2010. jan. 30. 15:33
1 2
 11/12 anonim válasza:
75%
Én a helyedben Ausztráliába mennék :D
2010. aug. 9. 17:17
 12/12 anonim válasza:
Spanyolország szuper hely, és nyelv is gyönyörű. De Ausztráliával szemben nincs esélye! Mindenképp az utóbbit ajánlom!:)
2011. aug. 17. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!