Spanyolország vagy Ausztrália?
Figyelt kérdés
Korábban már írtam ki kérdést,hogy menjek-e Ausztráliába.A férjem és a gyerekem is megbarátkozott a gondolattal,viszont 2009 Szeptemberben (akkor még nem volt ez az ausztrál utazás tervbe véve) jelentkeztem egy munkára Spanyolországba a nővéremen keresztül (mivel ő ott él kinn.)És időközben elfogadták a jelentkezésemet,fel is vettek.Szóval most kétségbeesetten állunk a családommal,hogy mi legyen.Melyik lenne a jobb.Számomra Ausztrália jobb,de ott az ismeretlenbe megyünk,kitudja,hogy mikor találnánk magunknak munkát.A férjem tud spanyolul is,de a lányom nem.Ugyanakkor Ausztrália sokkal messzebb van,oda kell vízum is... Szóval tényleg nem tudok dönteni.Esetleg ti szerintetek mi lenne a legjobb döntés???2010. jan. 30. 15:33
1/12 anonim válasza:
Ha Spanyolországban már van egy biztos állásod, inkább oda menj, mint ismeretlenbe. gyerekek könnyen tanulnak, így a kislányod is hamar meg fog tanulni spanyolul.
2/12 anonim válasza:
spanyolba
lécci
semmi közöm hozzá tudom, de mindenáron elszeretnék jutni Spanyolba, de ha én nem tudok akkor legalább már ti jussatok ki és éljetek ott így látatlanban:)
a nylev csodálatos és sztem jobb mint auszttrália
3/12 anonim válasza:
Én a helyedben Spanyolországba mennék.
4/12 anonim válasza:
Csatlakozom. Sokkal jobb a kaja, meg a FOCI!!!
Viccen kívül: ha biztos a helyed, akkor ne tétovázz.
Sok sikert!
5/12 anonim válasza:
Spanyolországba menjetek!
Egyrészt ott van már állásod,férjed tudja a nyelvet,és ott a nővéred.Szinte nincs is min gondolkodni.
Onnan még mindig továbbállhattok,ha mégsem jön be.
6/12 anonim válasza:
Én Ausztráliába mennék a helyedben :) de.. attól is függ, hogy milyen részre, SZERINTEM..
7/12 anonim válasza:
Mivel Spanyolországban már van pár biztos pontod, én a helyedben oda mennék. Eleinte nem csak a munka keresés "örömei" és a beilleszkedés stresszel egy embert, aki hosszú időre távolodik el a hazájától, hanem bizonyos idővel a honvágy, és a család hiánya is. Spanyolországban ott van legalább a testvéred, aki kicsit talán jártasabb odakint, hozzá fordulhattok tanácsért, összejöhettek beszélgetni, gondolom neki már vannak kint barátai, ti is megismerhetitek őket, lehet hogy gyerekeik is vannak, velük pedig a gyereked ismerkedhet. Ha nem tetszik az állásod, de hozzászoktatok a távolléthez és hazajönni nem szeretnétek, még mindig elmehettek Ausztráliába, de úgy gondolom Spanyolország sokkal kevésbé kegyetlen ilyen szempontból, hisz filléres repjegyeket lehet kapni.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a sok választ :) Egyébként Ausztráliában sem lennék egyedül,a szüleim ott élnek.De valószínűleg mi is így fogunk dönteni,bár még nem tudjuk...
2010. jan. 31. 11:47
9/12 anonim válasza:
Ha a szüleid Ausztráliában élnek, én mindenképpen oda mennék. Én Spanyolországot is szeretem, de véleményem szerint Ausztrália szebb. Valamint azt is hozzá kell, hogy tegyem, szerintem sokkal többet keresnek az ausztrálok, mint a spanyolok. Ha sikerül mindent elintézned, ott jobban fogsz élni. (Igaz én még egyik helyen sem jártam, de vannak ismerőseim Ausztráliából, és meg kell hagyjam, nincsenek anyagi gondjaik.)
10/12 anonim válasza:
én Ausztráliát választanám ha vannak ott rokonaim.... Szerintem sokkal jobb mint Europa... voltam már Spanyolban és Au-ba is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!