Zürichben lehet valahol igazi svájci csokoládét venni?
Még hogy nincs Lindt...
Köszönöm, igyekszem majd jó sok csokival feltankolni. :D Imádom az ilyesmit. :)
Ez a Lindt gyár ezek szerint látogatható is? Mert mintha valahol azt olvastam volna, hogy csak bizonyos időszakban, vagy nem is tudom... De még anno valamiért megállapítottam, hogy nem tudok majd oda menni. :(
Ott van a linkben a nyitva tartás, meg hogy mivel lehet megközelíteni.
Sajnos magát a gyártási folyamatot nem lehet megnézni, de a gyár boltjában a teljes Lindt választék kapható, sokkal olcsóbban, mint más boltokban.
Ja, igen, ezt olvastam, hogy sajnos maga a gyár nem látogatható. Már emlékszem, erre akkor kerestem rá, amikor gondoltam, hogy el kellene menni csokigyárba is (úgy, mint Bécsben a Heindl - az nagyon tetszett), és erre írták, hogy sajnos nincs rá lehetőség.
De az outlet boltot megnézem mindenképp, hisz tényleg nincs messze a belvárostól. Sajnos a 110-es zónából kilép, ezért pótjegy kell, de hát ennyi talán belefér...
Köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!