Svájci szállás 10. 000 Ft/fő/éj áron kihozható? Ti mennyiért szálltatok meg?
Figyelt kérdés
Nem a booking.com és hasonló oldalak áraira vagyok kíváncsi, hanem tapasztalatokra. Egyszerű puritán szállás is megteszi nekünk.2014. ápr. 5. 09:20
2/12 A kérdező kommentje:
Észak Svájcban, Zürich- Luzern környékén. De légyszíves a kérdésre válaszolj. Köszönöm.
2014. ápr. 5. 10:06
3/12 anonim válasza:
Az első a kerdesre akart válaszolni.... Nem mindegy, hogy Zürich központjában akarsz megszállni, vagy valami eldugott kis faluban.....
4/12 A kérdező kommentje:
Ok, bocs. Csak unom már, hogy ezt az oldalt fórumozásra használják az emberek. Itt csak egyszerűen a kérdésre kell válaszolni és kész. Tehát észak Svájc, Zürick környéke, Zürich vonzáskörzetében bárhol, a lényeg, hogy minél olcsóbb legyen. Köszönöm előre is a válaszokat.
2014. ápr. 5. 11:06
5/12 anonim válasza:
hát igen.. a kérdésre akartam válaszolni. én is Svájcban vagyok, de pl. Genfben, a svájci-francia határon..és mint tudod, Svájcnak van német svájci, francia svájci és olasz svájci része...ezért nem mindegy, hogy Zürichre gondolsz, Genfre, vagy Luganora. ha Genfbe utaznál lennének lehetöségek.
6/12 anonim válasza:
Csóró vagy és modortalan, maradj otthon inkább, ne öregbítsd itt a magyarok jó hírnvét, már így is elég dolog miatt ég a pofám, amikor megkérdezik a nemzetiségemet. Egyébként erősen kétlem, hogy rongyos 4 frankért megszállhatsz bárhol.
8/12 anonim válasza:
igaza van az utolsonak, amit én itt tudok Genfben, a lehetö legolcsobb szerintem, egy leányszállon van, 10-12 ágyas szobákban helyezik el az embert és egy éjszaka 8 ezer ft. :) (ezt onnan tudom, mert egyszer kellett árajánlatot kérnem egy csoportnak)
9/12 A kérdező kommentje:
Ide is érdemes volt irnom (nincs hosszú i-m), egy használható választ sem kaptam. Minek irtatok akkor? Olvassátok már el az oldal szabályzatát! A kérdésre kell egyszerúen válaszolni.
2014. ápr. 6. 13:37
10/12 anonim válasza:
Svájci szállás 10. 000 Ft/fő/éj áron kihozható? Ti mennyiért szálltatok meg?
VÁLASZOLTAM!!!! GENFBEN (tudod ez is Svájc..) LEÁNYSZÁLLON VAN ENNYIÉRT SZÁLLÁS!!!
jaaaa, hogy te nem Genfre gomndoltál, hát b.aszki senki sem gondolatolvaso..máskor fogalmazzál pontosan h.lye gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!