Kezdőoldal » Utazás » Európa » Taormina-ba szeretnék utazni...

Taormina-ba szeretnék utazni repülővel; Catania-nal van közelebb repülőtér?

Figyelt kérdés
Taormina-ba szeretnék utazni, de oda nincs közvetlen járat. Catania-nak van repülőtere, Budapestről indul direktbe is járat oda, de azt szeretném kérdezni, hogy nem tudjátok, van- e esetleg még "közelebb" Taormina-hoz repülőtér valamelyik városban?

2014. nov. 8. 12:39
 1/3 CHEEE ***** válasza:

Taorminában nincs repülúőtér.

De ha ráérzel, a közelebbnél vannak fontosabb fogalmak is, mint pl kevesebb várakozással, olcsóbban, kényelmesebben stb, akkor választhatsz Palermo, Catania és Trapani reptere közül.

Mindháromra rengeteg módon eljuthatsz.

2014. nov. 8. 13:37
 2/3 A kérdező kommentje:

Bocsánat, én fejeztem ki magam rosszul, természetesen én is arra gondoltam, hogy nincs reptér ott. Igazság szerint a Wizzair járatait néztem, annak viszont Palermo-ba nincs járata- vagy csak velem babrált ki a számítástechnika.

Lényegében inkább most arra "mennék", hogy a reptéről reptéri transzferrel (ha van Taormi-ba) vgy egyéb más közlekedési eszközzel kevesebbet kelljen utaznom. Lehet, hogy meglepő,vagy furcsa kikötés..

2014. nov. 8. 13:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Nincs egy hete, hogy Taorminában jártam. Gyönyörű helyre mész, élvezd ki!

(Bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam)

2014. nov. 10. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!