Ha el akarok menni mondjuk Párizsba vagy Rómába repülővel, hogy tudom leszervezni interneten?
Nem túl komplikált dolog. Repülőjegyet a Ryanair vagy a Wizzair oldalán érdemes nézni. (Wizzair-nél ma 20%-os húsvéti akció van) Arra viszont érdemes figyelni, hogy a Ryanair-nél jóval nagyobb kézipoggyászt lehet ingyen vinni, így lehet, hogy olcsóbban jön ki velük. Érdemes előre 1-2-3 hónapot végignézegetni, hogy mikor a legolcsóbb a jegy, és ahhoz igazítani az utazás dátumát.
A Ryanair a Ciampino reptérre megy, a Wizzair a Fiumicino-ra. Az előbbiről buszos transzfer van a központba, az utóbbiról vonattal is be lehet menni, ezeket jegyeket is meg lehet előre venni a neten.
Szállás vonatkozásában a booking.com teljesen jó, én is mindig ott szoktam foglalni. A reptér környéki szállás szerintem nem jó ötlet, nem tudom honnan vannak ezek az információid, de onnan biztos nem lehet gyalog bejárni a várost, mert messze vannak. Ha olcsó szállást keresel, akkor a Termini pályaudvar környékét javaslom, onnan már tényleg tudsz menni gyalog is bárhová, de egyébként a néhány napos tömegközlekedési bérlet sem drága, én mikor legutóbb voltam azzal metróztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!