Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szabadkára ki jár? Minden...

Szabadkára ki jár? Minden érdekelne amit csak tudsz róla!?

Figyelt kérdés
Télre vásárolnánk be magunknak. Megéri elmenni? Határon mennyire vacakolnak? Egy hónapos babánk bírná vajon? Baba dolgok mik vannak? Mikor érdemes menni? Mi mennyi?

2014. okt. 28. 13:45
 1/7 A kérdező kommentje:
Babának is kell a személyi?
2014. okt. 28. 13:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha minden érdekel akkor pl:

Kabos Gyula ott kezdte a szinészi pályát.

Nekem ott él az unoka tesóm.

Ha ott vagyok akkor a tejpiacon meg a naylon piacon szoktam vasárolni.

Diót, mákot, 5 kg, paprikát, egész borsot, 2-3 kg, tojás 120-150 drb. Rétestésztát legalább 4 sütésre stb.

2014. okt. 28. 14:05
 3/7 anonim válasza:
100%

Egyik barátom volt a fekete piacon Szabadkán. Azt mondta, hogy rengeteg árus van.

Itthon látott egy kabátot 23 ezerért. Ott ugyanaz a kabát 13 ezer volt, de 8 ezerig sikerült lealkudnia.

Vett még Retro pulóvert 1800 forintért. Nem tudom mennyibe kerülhet itthon, de biztos többe.

Ők is pont bevásárlás céljából mentek ki.

A határról is beszélt, hogy őket nem állították meg, de valakit előttük igen. De akit megállítottak az furgonnal ment. Valószínű, hogy a személyautókat csak ritkán állítják meg.

2014. okt. 28. 14:36
 4/7 anonim ***** válasza:
1 hónapos babával akartok menni piacra vásárolni? Inkább ne! Menjetek majd ha jó idő lesz és nagyobb lesz a baba!
2014. okt. 28. 17:26
 5/7 anonim ***** válasza:

2. válaszíró!

Még a vacsora is kiesett a számból a röhögéstől!

2014. okt. 28. 22:12
 6/7 anonim válasza:
Hétfőn kedden nincs nyitva vagy csak egy két árus csütörtöktől indul be, szombat vasárnap rengetegen vannak kisbabával ne menjetek! Forinttal lehet fizetni! Határon semmi gond!
2014. nov. 10. 23:23
 7/7 anonim ***** válasza:

5-ös

Hát, aki szereti Kabos Gyulát!

Sok filmét láttam már.

2014. nov. 10. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!