Stoppoláshoz keresek társat, van akit érdekelne?
Ma már nem akkora divat, de mégis szeretnék eljutni egy-két helyre stoppolással és jól érezni magam, viszont egyedül nem igazán merek nekivágni lévén 17 éves lány vagyok. Elsősorban fiút keresek, de egy vállalkozó szellemű lánnyal is nagyon szívesen nekivágok a útnak, ha úgy adódna :) Lényeg, ne egyedül.
Célpont lehet belföld (Balaton kerülés? Országjárás?), de külföld is, teljesen nyitott vagyok mindenre. Lehet szó egy alkalomról vagy akár többszöri kirándulásról is, ha épp nem akad más.
Tisztáznám, hogy nem bulizós típus vagyok, inkább a kultúrszomjas aki unja, hogy a fél nyarat otthon ülve, álmodozva tölti diákmunka híján :)
Az lenne a legjobb, hogy aki vállalkozik eljönni velem, az szintén be akarjon nézni a városokba amit érintünk.
Ha külföld a cél, az angol tudásom erős, megbízható.
Megvan. Csak a várakozást nem szeretem. De a kiszamithatatlan utazásban részt vennék. Vagy ha a stoppolásnál végképp senki nem jön akkor felülünk egy buszra. Vagy séta.
Az első voltam. 25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!