Francia Riviéra: Nyaraltatok már ott?
Figyelt kérdés
Következő nyáron szeretnék elutazni pár napra. Gyerekkori vágyalmom válna valóra. Kérlek Benneteket, hogy írjatok pár sort az ottani árakról és merre találhatok kedvező árfekvésű apartmant (kb. 280-350 EUR/hét áron). Olyan település érdekelne, ahol van romantikus Óváros, sikárokkal és éjszakai élettel.
Köszönettel várom válaszaitokat!
2014. okt. 18. 09:14
1/5 anonim válasza:
Mi eddig ötször voltunk lent, többnyire Mentonban lakunk. Ennyiért ott apartmant legfeljebb szezonon kívül találsz. Mi szeptember közepén szoktunk menni, ami lényegesen olcsóbb, mint a nyár, de még akkor sem szokott lenni 600 euró alatt apartman egy hétre, ráadásul mindenhol elkérnek pluszban 200 euró kauciót. De egyébként megéri lemenni, mert gyönyörű vidék, a városok álomszépek, a táj lenyűgöző, előtted a tenger, mögötted a hegyek, a városok meg igazi kis ékszerdobozok. Én is beleszerettem.
2/5 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy ha egyedül mész, olcsóbban kijössz szállodában (nyilván nem a Negrescoban). Mi négyen vagyunk, úgy már nem vészes az apartman, mert osztódik az ára.
3/5 anonim válasza:
Cannes külső része tele van hatalmas apartmanházakkal. Mi májusban jártunk arra, a nyarat én se vállalnám be, azt biztosan drágább.
4/5 anonim válasza:
En most agusztusban voltam a francia rivirieran (nizza, marseille, aubagne, cassis es canes), nekem nem jott be. Eleg huvos volt, tengerpart kavicsos es kicsi. De a taj az gyonyoru azt be kell vallani, viszont az ar nagyon nagyon draga. Mi 10 nap alatt 2000 eurot koltottunk el, es nagyon nagyon sporoltunk. Egy fagyi kb 5 euro, gyors etermekbe altalaban 30-40 eurot hagysz ott. Varosi buszok kb 1,60 euro egy utazas. Az olcso szallodanak hig a leve, pl cannesben a legolcsobn szallast kerestuk 50 euro per ejszaka es az agy tele volt poloskaval amit reggel vettunk eszre. Sok az utcan alvo csoves. Viszon olcso szallast kaphatsz az airbnb.com. Egy jo tanacs ha oda mentek, legyen jo sok penzetek, tudjatok franciaul es vigyetek meleg ruhat is.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Franciával nincs gondom, viszont a pénzzel annál inkább..... Még gondolkodok, valószínű, hogy marad Horvátország :D
2014. okt. 19. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!