Francia rivierat miert nem reklamozzak olyan sokat az utazasi irodak? Hogy h nem olyan "fekapott" hely?
Mert viszonylag kevés a kereslet.
Tengerpart szépsége viszonylagos. Én is voltam Franciaországban és voltam Olaszországban is. Olasz tengerpart is van olyan szép, Ligúria vagy Puglia, de közelebb is van. Kevés utat hirdetnek az utazási irodák, mert nem tudnak elég emberrel feltölteni egy turnust. Ez Olaszországgal könnyebben megy, Görögországgal még egyszerűbben. Franciaországban ráadásul nemcsak a szállás drágább, de még a napi kaja is mondjuk egy négy fős családnak.
Franciaország:
6éjszaka = 840ezer
benzin= 60ezer
a kaja is rettentő drága
Thaiföld:
Út 800ezer.
Szállás 2hétre 60ezer kb.
Étel: 300ft-ból degeszre eszed magad.
2hét Thaiföld kb annyira jön ki, mint 1hét Riviéra és a látnivaló pedig sokkal több. Hosszabb időre az árkülönbség csak hatványozódik.
Mert nincs rá szükségük.
A Côte d'Azure-ön - még a legdrágább hotelekben is - májustól szeptemberig annyi a foglalás, hogy fölösleges a reklámhadjárat.
Manapság főleg kínaiak, oroszok, japánok stb. váltották fel a régebben a világ minden tájáról odasereglett gazdag turistákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!