Kezdőoldal » Utazás » Európa » Francia rivierat miert nem...

Francia rivierat miert nem reklamozzak olyan sokat az utazasi irodak? Hogy h nem olyan "fekapott" hely?

Figyelt kérdés
Iden voltam, es sztem az egyik legszebb tengerpari hely Europaban.

2014. aug. 13. 11:09
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
Mert drága, nincs rá kereslet.
2014. aug. 13. 11:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Attol fugg, kinek milyen igenye van. Nekunk sikerult cannban 4csillagos hotelt talalni 70.000Ft/fo/7nap. Nem mondom h olcso, de nem dragabb mint mondjuk Corfu, oda viszont sokan utaznak :)
2014. aug. 13. 11:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Cannes* csak siettem :D
2014. aug. 13. 11:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Mert viszonylag kevés a kereslet.

Tengerpart szépsége viszonylagos. Én is voltam Franciaországban és voltam Olaszországban is. Olasz tengerpart is van olyan szép, Ligúria vagy Puglia, de közelebb is van. Kevés utat hirdetnek az utazási irodák, mert nem tudnak elég emberrel feltölteni egy turnust. Ez Olaszországgal könnyebben megy, Görögországgal még egyszerűbben. Franciaországban ráadásul nemcsak a szállás drágább, de még a napi kaja is mondjuk egy négy fős családnak.

2014. aug. 13. 11:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát igazad van tényleg olcsó. 80-100-ért Thaiföldön egy medencés apartmant lehet bérelni 1hónapra és még a tenger is szép + nemolyan flegmák az emberek.
2014. aug. 13. 13:01
 6/9 anonim ***** válasza:
A francia tengerpartot nem kell hirdetni, akinek telik rá megy magától is. Gyönyörű, a francia konyha kiváló, de árban a magyar utazóközönségnek megfizethetetlen.
2014. aug. 13. 13:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Thaifoldre viszont az ut nagyon draga. Franciaorszagba menet beultunk egy teli tankos kocsiba, thaifoldre viszont draga mindenkinek a repjegy. De ertem mirol van szo, koszonom a valaszokat:)
2014. aug. 13. 19:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Franciaország:

6éjszaka = 840ezer

benzin= 60ezer

a kaja is rettentő drága

Thaiföld:

Út 800ezer.

Szállás 2hétre 60ezer kb.

Étel: 300ft-ból degeszre eszed magad.

2hét Thaiföld kb annyira jön ki, mint 1hét Riviéra és a látnivaló pedig sokkal több. Hosszabb időre az árkülönbség csak hatványozódik.

2014. aug. 13. 20:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert nincs rá szükségük.

A Côte d'Azure-ön - még a legdrágább hotelekben is - májustól szeptemberig annyi a foglalás, hogy fölösleges a reklámhadjárat.

Manapság főleg kínaiak, oroszok, japánok stb. váltották fel a régebben a világ minden tájáról odasereglett gazdag turistákat.

2014. aug. 14. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!