Baska Voda vagy Makarska Riviéra? Melyik miért?
Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 09:07
1/5 anonim válasza:
Baska Voda a Makarska Riviéra része. Makarska Riviéra legnagyobb városa Makarska, és hozzátartozik sok kisebb város és falu. Tehát a kérdésed ilyen módon megválaszolhatatlan.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm a felvilágosítást! :) Még soha nem voltam horvátban, ezért nem vagyok annyira jól informált. Neked vannak tapasztalataid ezzel a hellyel kapcsolatban?
2014. aug. 13. 10:35
3/5 anonim válasza:
Szerintem Makarska a szebb, viszont rohadtul messze vannak.
Én maximum Trogírig mennék...
4/5 anonim válasza:
Mára jószerivel összeépült a két város. Közötte van egy szép kemping jó stranddal. Baska strandja aránylag keskeny homokos, fátlan. Makarskának több homokos strandja van, árnyékos és fátlan. Előbbi persze zsúfolt. A két város között van egy sziklás rész is, nagyon szép.
Én azt tartanám szem előtt, hol kapok jobb szállást. Az egyik városból a másikba a parton másfél két órás laza séta. Közben rengeteg fürdésre alkalmas ponttal.
5/5 anonim válasza:
3-as Trogir vagy Makaraska már nem oszt nem szoroz az a plusz pár kilométer. Mindegy hogy 9 vagy 10 órát utazol...
Amúgy Baska Voda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!